Ankaragücü kartal avında

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın akşam İstanbul Vodafone Park’ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti.

Ankaragücü kartal avında
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın akşam İstanbul Vodafone Park’ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti. Sarı lacivertlilerin üç puan umuduyla çıkacağı mücadele saat 19.00’da başlayacak ve zorlu mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

MKE Ankaragücü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını yaptığı son antrenmanın ardından tamamladı. Sarı lacivertlilerin Beştepe Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleştirilen son antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Isınma koşusuyla antrenmana başlayan futbolcular, daha sonra pas çalışması gerçekleştirdi. Pas çalışması sırasında oyuncular, açma-germe hareketleriyle ısınmaya devam etti. Dar alanda pas çalışması gerçekleştiren futbolcular, yarı sahada çift kale maç oynadı. Antrenmanın sonunda bazı futbolcular şut çalışması yaparken, diğer oyuncular ise hafif koşunun ardından idmanı tamamladı. Son antrenmana sakatlığı süren Brice Djedje ile dinlendirilen Ante Kulusic katılmadı.

HEDEF 3 PUAN

Altı yıl aradan sonra çıktığı Spor Toto Süper Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen MKE Ankaragücü İstanbul’da üç puan mücadelesi verecek. Hafta içinde yaptığı yoğun antrenman temposu ile hazırlıklarını tamamlayan sarı lacivertliler ilk yarıda 4-1 yenildiği rakibinden bu puan almak umuduyla sahaya çıkacak. Ligin ilk yarısında iki takım Ankaragücü’nün maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Kayseri’de oynadığı mücadeleyi Mustafa Pekemek, Adem Ljajic, Güven Yalçın ve Oğuzhan Özyakup’un golleriyle 4-1 yenerek sahadan 3 puanla ayrılmıştı.

HAKEM UMUT MELER

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 30. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre yarın akşam saat 19.00’d Vodafone Park’ta oynanacak olan Beşiktaş ile MKE Ankaragücü arasındaki mücadeleyi Halil Umut Meler’in yöneteceğini açıkladı. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak. Zorlu mücadelenin gözlemcisi Şahin Taşkınsoy olurken temsilciliklerini ise Ertuğrul Arslan, Selim Arıcı ve Temel Tüysüz yapacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.