Ankaragücü'nde Hüseyin Aytekin'den duygusal veda: "Kişisel ego ve fantezilerden daha büyük..."

Kısa süre önce kongrede MKE Ankaragücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden seçilen Hüseyin Aytekin, Basın Sözcülüğü görevinden ayrıldığını açıkladı.

Ankaragücü'nde Hüseyin Aytekin'den duygusal veda: "Kişisel ego ve fantezilerden daha büyük..."
Yayınlanma:

Ankaragücü'nde yaklaşık üç yıldır büyük bir gururla yürüttüğü Basın Sözcülüğü görevi için artık veda zamanı geldiğini belirten Aytekin, yaptığı duygusal açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Büyük dedem, şanımız, gururumuz, adımız MKE’nin kurulmasına önder olan Hüseyin Kahya Hiçyılmaz'dır. Dedem Hüseyin Aytekin, babam Adil Aytekin ve amcam Ferit Aytekin, hayatlarını hep Ankaragücü maçlarına göre planladılar ve yaşadılar. Kulüpte menemen yenirken, Gimat’tan dükkân dükkân erzak toplayıp kulübe taşıdılar. Bize de öyle öğrettiler.

Ben, babamı, canımı Ankaragücü maçını izlerken kalp krizinden kaybettim. Hayatımın merkezi hep Ankaragücü oldu. Babamın vefatından önce, hayatındaki en büyük gurur ve onur benim görevimdi. Bu bilinçle görev sürem boyunca size asla yalan söylemedim, asla yanlış yapmadım. Hiçbir sorumluluk ve görevden kaçmadım. Hak edene hak ettiğini verip, armaya vizyon ve marka değeri katmaya çalıştım. Çoğu zaman başkalarının hatalarının da hedefi oldum, itiraz etmedim. Sırf gemi limana yanaşsın diye sabrettim.

Ama artık sabretmiyorum. İnanmadığım hiçbir yapının içerisinde, orayı değiştirme inancı ya da kendi alanımda faydalı olma hedefiyle durmayacağım. Yeni dönemde olmamın nedeni, camianın isteği, taraftarımıza olan borcum ve Berkay Aydın’la birlikte planladığımız İstiklal Madalyası başvurusu ve bu hayalin gerçekleştirilmesi içindi. Nasip olmadı. Ama Ankaragücü’ne hizmet etmeye tabi ki devam edeceğim.

Şimdi İmalat-ı Harbiye’nin kişisel ego ve fantezilerden daha büyük olduğunu ve parayı verenin düdüğü çalacağı bir yer olmadığını taraftar olarak anlatma zamanı. Hakkınızı helal edin."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.