Ankaragücü’nde yine hüsran

2 ay 24 gün sonra Ankara seyircisinin önüne çıkan Ankaragücü Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında bu sezon ilk kez kapılarını açan Eryaman Stadı’nda Aytemiz Alanyaspor’a birisi penaltıdan olmak üzere yediği 2 golle 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

Ankaragücü’nde yine hüsran
Yayınlanma:
Güncelleme:

2 ay 24 gün sonra Ankara seyircisinin önüne çıkan Ankaragücü Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında bu sezon ilk kez kapılarını açan Eryaman Stadı’nda Aytemiz Alanyaspor’a birisi penaltıdan olmak üzere yediği 2 golle 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 19. hafta mücadelesinde Ankaragücü bu sezon ilk kez kapılarını açın Eryaman Stadı’nda konuk ettiği ile Aytemiz Alanyaspor’a 2-0 yenilerek hayal kırıklığı yarattı. Sarı lacivertliler son olarak ligin 11. haftasında 4 Kasım 2018 tarihinde Kayserispor ile Osmanlı Stadı’nda karşılaşmış maçı 3-1 kazanmış bu galibiyet aldığı son galibiyet olmuştu. Ankaragücü 2 ay 24 gün sonra çıktığı seyircisi önündeki ilk maçından yine boynu bükük ayrıldı.

ankaragucu-1-009.jpg

TEK GALİBİYET ALABİLDİ

Ankaragücü ligde oynadığı son 10 maçta 1 beraberlik alırken 9 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Bu periyotta sarı lacivertliler sadece Ziraat Türkiye Kupası Beşinci Tur ikinci maçında Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u 3-2 yendikten sonra adeta galibiyet yüzüne hasret kaldı. Sarı lacivertliler bu maçlarda Atiker Konyaspor’a 2-0, Beşiktaş’a 4-1, Rizespor ile 1-1, Bodrum Belediyesi Bodrumspor 4-2, Medipol Başakşehir’e1-0 Sivasspor’a 4-0, Göztepe’ye 3-0, Galatasaray’a 6-0 ve son olarak Aytemiz Alanyaspor’a 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

DEĞİŞİKLİK İŞE YARAMADI

Takımı Spor Toto Birinci Ligden alıp Süper Lige çıkaran teknik direktör İsmail Kartal’ın görevden alınmasının ardından, sadece Göztepe maçında takımın başında bir maça çıkan Bayram Bektaş ile yolları ayırıp yerine Mustafa Kaplan’ı getiren sarı lacivertli kulüpte kan değişikliği işe yaramadı. Kulüpte yaşanan maddi sıkıntıların had safhaya çıkması sonrası takımdan ayrılan yabancı oyuncularının yerini dolduramayan MKE Ankaragücü’ne ligde sıkıntılı bir dönem bekliyor.

20 PUANDA KALDILAR

Ankaragücü ile Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'in 19. hafta maçında Eryaman Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mustafa Kaplan yönetiminde ilk resmi maçına çıkan sarı lacivertliler sahadan 2-0 mağlup ayrılmaktan kurtulamadı. Konuk Alanyaspor’a galibiyeti getiren golleri 6. dakikada penaltıdan Djalma Campos ve 55. dakikada Papis Cisse’den geldi. Bu maçın ardından Alanyaspor puanını 24’e yükseltirken, Ankaragücü 20 puanda kaldı. Sarı lacivertliler haftaya deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelirken, Alanyaspor ise son şampiyon Galatasaray’ı konuk edecek.

 

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.