Ankaragücü’nün konuğu Rize

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Eryaman Stadı’nda Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Ankaragücü’nün konuğu Rize
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Eryaman Stadı’nda Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Bugün saat 16.00’da oynanacak olan mücadeleyi ligimizin deneyimli hakemlerinden Suat Arslanboğa yönetecek. Sarı lacivertlilerde hedef Beşiktaş karşısında alınan 4-1’li mağlubiyeti telafi ederek yeniden ligin üst sıralarına tırmanmak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bugün Eryaman Stadı’nda Spor Toto Süper Lig’in son haftalardaki çıkışta olan takımı Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını yaptığı son antrenmanın ardından tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Sarı lacivertliler Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleştirdiği son antrenmana düz koşu ile başlayan futbolcular daha sonra ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde 3 türde çift kale maç yapıldı. Son bölümde özel çalışmalar yaparak antrenmanı tamamladılar.

İLK MAÇ 1-1 BİTMİŞTİ

İki takım Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fırat Aydınus’un yönettiği maçta Çaykur Rizespor ile MKE Ankaragücü Çaykur Didi Stadı’nda karşı karşıya gelmişti. Rize'deki müthiş karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 beraberlikte tamamlanmıştı. Ankaragücü’nün golünü 20. dakikada Mustafa El Kabir atarken ev sahibi yeşil beyazlıların beraberlik sayısını 66. dakikada eski Osmanlısporlu Umar Aminu atmıştı. İlk yarıda rakibine yenilmeyen Ankaragücü evinde oynayacağı bu maçı da kazanarak ligin alt sıralarından kurtulmak için Eryaman Stadı’nda rakibini ağırlayacak.

HAKEM ARSLANBOĞA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 31. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bugün saat 16.00’da Eryaman Stadı’nda oynanacak olan MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasındaki mücadeleyi Suat Arslanboğa’nın yöneteceğini açıkladı. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Esat Sancakter ve İsmail Şencan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak. Zorlu mücadelenin gözlemcisi Mehmet Tuna olurken temsilciliklerini ise Osman Yıldırım ve Abbas Öğraş yapacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.