Ankaraspor 3 puanı kaptı

Ankaraspor, TFF 2. Lig’in 36. haftasında deplasmanda Somaspor’la karşılaştı. Mavi beyazlılar Şahin Fıstıkcı’nın attığı tek golle üç puana ulaşan taraf oldu. 

Ankaraspor 3 puanı kaptı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankaraspor, TFF 2. Lig’in 36. haftasında deplasmanda Somaspor’la karşılaştı. Mavi beyazlılar Şahin Fıstıkcı’nın attığı tek golle üç puana ulaşan taraf oldu. 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup 36. haftasında ligde orta sıralarda yer alan ve prestij maçına çıkan Somaspor ve Ankaraspor Soma Atatürk stadında karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Süleyman Bahadır, Mehmet Kağan Bingül, Sabri Öğe hakem üçlüsü yönetti. Baştan sona büyük çekişmenin yaşandığı maçın tek golü ilk yarıda geldi. Rakibini deplasmanda 1-0 yenen Ankaraspor puanını 51’e çıkarıp 10’unu sıraya yükselirken, Somaspor ise 52 puanla 9’uncu sırada kaldı.

TEK GOL İLK YARIDA

İlk yarının ilk dakikaları kontrollü bir oyunla başlarken Ankaraspor ilerleyen dakikalarla birlikte üstünlüğünü rakibe üstünlüğünü kabul ettirip 18’inci dakikada öne geçti. Bu dakika içinde ani gelişen Başkent ekibinin atağında Şahin Fıstıkçı ceza sahası girerken şık bir vuruşla meşin yuvarlığı ağlara gönderip takımın 0-1 öne geçirdi. İki takımın atakları ilk yarıda başka gol getirmeyince Ankaraspor soyunma odasına 0-1 üstün gitti.

BAŞKA GOL OLMADI

İkinci yarıya Ankaraspor savunmasını sağlama alıp hızlı forvet oyuncuları ile gol ararken, Somaspor beraberlik için yüklenmesine karşın Ankaraspor savunmasını aşamadı ve doksan dakika Ankaraspor’un 0-1 üstünlüğü ile sona erdi. Somaspor, 37. haftada 1 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Trabzon deplasmanında 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelecek. Ankaraspor da yine 1 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de Ankara derbisinde Etimesgut Belediyespor ile üç puan mücadelesi verecek.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Süleyman Bahadır, Mehmet Kağan Bingül, Sabri Öğe

SOMASPOR: Muharrem Tunay Meral, Eray Korkmaz (Özcan Kalman Dk. 74), Oğuzhan Yıldırım, Mücahit Aslan (Atamer Bilgin Dk. 59), Özcan Aydın, Onur Ulaş, Yılmaz Ceylan (Mustafa Kemal Aktaş Dk. 87), Mustafa Şengül, Eray Pazar (Ali Akkuş Dk. 59), Yasin Yıldız, Serkan Ömüray Gölükcü (Ahmet Dedeoğlu Dk. 73)

ANKARASPOR: Bayram Kılıç, Gökhan Kurumuş, Sedat Cengiz (Alican Karadağ Dk. 76), Şahin Fıstıkcı, Oğuzhan Efe Yılmaz (Furkan Çil Dk. 46), Alaettin Batuhan Tur, Erdal Öztürk (Fahrettin Berk Yılmaz Dk. 85), Ramazan Eren Demir (Mehmet Gürkan Öztürk Dk. 46), Doğukan İnci, Recep Yemişci, Orhan Aktaş (Furkan Eliaçık Dk. 40)

GOLLER: Şahin Fıstıkcı (Dk. 18) (Ankaraspor)

SARI KART: Atamer Bilgin (Somaspor)

Taraftar ve altyapı iftarda buluştu
Ankaraspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ve Teknik Direktör İlker Püren, Batıkent Tesisleri’nde bir grup taraftar, U14 takımı ve altyapı antrenörleriyle iftar yaptı. İftar yemeğine davet edilen bir grup taraftarla sohbet eden Başkan Mehmet Emin Katipoğlu ve Teknik Direktör İlker Püren daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.