Ankaraspor liderin konuğu

TFF 2. Lig’in 26. haftasında bugün günü deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olacak olan Ankaraspor bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Sakarya’ya gitti.

Ankaraspor liderin konuğu
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF 2. Lig’in 26. haftasında bugün günü deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olacak olan Ankaraspor bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Sakarya’ya gitti. Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda saat 13.00’te başlayacak olan mücadeleyi Fevzi Erdem Akbaş, Ali Uğurtan Demirtaş ve Şenol Bektaş hakem üçlüsü yönetecek. Mücadelenin dördüncü hakemi Tolga Akbaba olurken, gözlemcisi Aykut Gençoğlu olurken, temsilciliklerini de Nevzat Süzen ve Özer Yılmaz yapacak.

Bugün deplasmanda  52 puanla lider durumda bulunan Sakaryaspor’un konuğu olacak Ankaraspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör İlker Püren nezaretinde Batıkent Tesisleri’nde yapılan son antrenmanda oyuncularımız 1,5 saat çalıştı. Topla ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan günün tek antrenmanı çabukluk çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçen futbolcular gruplar halinde dönüşümlü olarak 3 kaleden kurulu dar alanda oyun oynadı ve akabinde kanatlardan orta, şut ve gol organizasyonlarında bulundu. Tam sahada taktik ağırlıklı çalışma yapan mavi beyazlılar yarı sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.