Arda Güler'in antrenman forma krizi sürüyor: İşte o tepkiler! | TFF'den açıklama geldi!

A Milli Futbol Takımı’nın Çekya maçı öncesi yaptığı antrenmanda yaşanan bir olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın, genç yetenek Arda Güler'in elinden formasını aldığı antrenman görüntüleri spor yorumcularını ikiye böldü.

Arda Güler'in antrenman forma krizi sürüyor: İşte o tepkiler! | TFF'den açıklama geldi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER: GÜNSU ÖZMEN

A Milli Takım oyuncuları, Çekya maçı için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Arda Güler'in Türkiye - Çekya maçı hazırlıkları sırasında Montella'nın mobbingine uğradığı iddiası sonrası sosyal medya ayağa kalktı. Yoğun antrenmanlar sırasında, Montella'dan beklenmeyen bir hareket geldi. Teknik Direktör Montella, Arda Güler'in elinden antrenman formasını alıp bir başka oyuncuya verdi. Bu görüntüler sosyal medyada farklı şekilde tartışma konusu oldu.

"SEN GELECEKSİN"

Bu olay üzerine, Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan da sessiz kalmadı ve Montella'yı hedef alan bir yorumda bulundu. Taylan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Montella’ya sert sözlerle yüklendi ve Arda Güler’e moral verdi. "Sen 'gelecek'sin" diyerek, Arda'nın yeteneğine ve potansiyeline vurgu yapan Taylan, genç futbolcunun milli takımın önemli bir parçası olacağına olan inancını dile getirdi.

SOSYAL MEDYANIN TEPKİSİ

Antrenman görüntülerinde, Arda Güler'in formasının Montella tarafından alındığı anlar, ülke genelinde tepkilere neden oldu. Birçok kişi bu hareketi sert bir şekilde eleştirdi. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, Montella'ya yönelik tepkileri artırdı.

Birçok kişi de X hesaplarından tepkilerini gösterdi.

AHMET MÜMTAZ TAYLAN:

AHMET ÇAKAR:

MUSTAFA SANDAL'DAN İNANILMAZ AÇIKLAMALAR

TFF'DEN AÇIKLAMA GELDİ:

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.