Beşiktaş, Avrupa'da Ajax'a konuk oluyor: Kartal 3 puan peşinde!

Süper Lig'in namağlup takımlarından Kara Kartal, Avrupa'da uçmak istiyor. Yeni formatla oynanacak turnuvada formda Beşiktaş'ın ilk rakibi Ajax...

Beşiktaş, Avrupa'da Ajax'a konuk oluyor: Kartal 3 puan peşinde!
Yayınlanma:

Yeni formatıyla oynanan Avrupa Ligi'nde ülkemizi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray temsil ediyor. Galatasaray'la başlayan süreç bugün Fenerbahçe ve Galatasaray ile devam ediyor.

Beşiktaş bu akşam deplasmanda Ajax'a konuk oluyor. Ligde ve Avrupa'da namağlup Kara Kartal'ın hedefi puan ya da puanlarla başlamak.

Süper Kupa'da ezici Galatasaray galibiyeti ile başlayan süreç Beşiktaş için ligde Samsunspor, Antalyaspor, Sivasspor, Eyüpspor galibiyetleri Trabzonspor beraberliği ile devam ediyor.

Avrupa'da Lugano ile eşleşen Beşiktaş burada da 3-3 ve 5-1 ile tur atlayarak lige katılmaya hak kazandı.

AVRUPA'DA GÜÇLÜ RAKİPLER

Beşiktaş, Avrupa'da Ajax, Frankfurt, Lyon, Malmö, Tel Aviv, Bodo, Atletic Bilbao ve Twente eşleşti. Ajax, Lyon, Bodo ve Twente ile deplasmanda oynayacak olan Beşiktaş diğer dört takımla içerde karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş için dezavantaj ise her Avrupa maçından sonra her lig maçı deplasmanda oynaması olacak.

AJAX'TA TANIDIK İSİMLER

Ajax'ta teknik direktörlük koltuğunda Alanyaspor ve Karagümrük'te teknik direktörlük yapan Farioli oturuyor. Kadroda ise Trabzonspor altyapısından çıkan Ahmetcan Kaplan, eski Beşiktaşlı Weghorst bulunuyor.

Beşiktaş bu akşam 22.00'de oynayacağı maçta hakem İngiliz Brooks olacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11:

Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Al Musrati, Fernandes, Joao Mario, Rafa, Semih, Immobile

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.