Beşiktaş Fibabanka, EuroCup'ta Ratiopharm Ulm'ı dağıttı: 107-74

Beşiktaş Fibabanka, EuroCup A Grubu dördüncü maçında Alman ekibi Ratiopharm Ulm'ı 107-74’lük skorla farklı mağlup ederek grup aşamasında önemli bir galibiyete imza attı.

Beşiktaş Fibabanka, EuroCup'ta Ratiopharm Ulm'ı dağıttı: 107-74
Yayınlanma:

Fibabanka Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada Beşiktaş, baştan sona üstün bir oyun sergiledi ve mücadeleyi rahat bir galibiyetle tamamladı.

Maça hızlı başlayan Beşiktaş, ilk periyotta 31-9 gibi ezici bir üstünlük sağladı. Devreye 61-28'lik farkla önde giren siyah-beyazlılar, üçüncü periyotta da rakibine şans tanımayarak farkı daha da açtı ve son çeyreğe 89-49’luk skor avantajıyla girdi. Maçın son periyotunda da kontrolü elden bırakmayan Beşiktaş, mücadeleyi 107-74 kazanarak taraftarını sevindirdi.

BEŞİKTAŞ'TA DİKKAT ÇEKEN PERFORMANSLAR

Kyle Allman 16 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Jonah Mathews 15, Dustin Sleva ise 15 sayıyla galibiyete önemli katkı sağladı. Ayrıca Yiğit Arslan ve Kelan Martin de 12’şer sayı kaydederek skora destek veren diğer oyuncular oldu.

Alman ekibi Ratiopharm Ulm'da Noa Essengue 19 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Ben Saraf 16 sayıyla dikkat çekti. Ancak, takım genelinde düşük performans sergileyen Ulm, Beşiktaş’ın etkili oyununa karşılık veremedi ve farklı bir mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.