Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nun altında imalathane skandalı!

Beşiktaş yönetimi, son günlerde gündemi meşgul eden bir skandalı gün yüzüne çıkardı. Kulübün Divan Kurulu'nda Başkan Hasan Arat'ın ifşa ettiği bu skandal, camiada büyük bir şok etkisi yarattı.

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nun altında imalathane skandalı!
Yayınlanma:

Gündeme düşen olay, Beşiktaş'ın Tüpraş Stadı'nda bulunan bir alanda ortaya çıktı. Bu alanda özel kartla girilebilen bir bölgede, sahte Beşiktaş ürünlerinin basıldığı bir imalathane keşfedildi. Yöneticilerin bu alanda yapılan faaliyetleri takibe almasıyla gerçekler gün yüzüne çıktı. Şaşkınlık verici olan ise, bu imalathanenin sadece rakip takımların lisanssız ürünlerini değil, Beşiktaş'ın kendi ürünlerinin bile sahte versiyonlarını üretmesiydi.

Sözcü'nün haberine göre skandal bununla da sınırlı değil. Beşiktaş'a kira ödemeyen bu şirket, aynı zamanda statta çıkan yemeklerden de ücretsiz faydalanıyor. Üstelik Beşiktaş'ın lisanssız ürünlerine, orijinal Kartal Yuvası etiketleri de bu imalathanede basıldığı ortaya çıktı. Dahası, dünyaca ünlü markaların taklit ürünlerinin de burada basımının yapıldığı aktarıldı.

Bu skandal, Beşiktaş camiasında büyük bir infiale neden oldu. Yıllar boyunca düşük bedelle kiralanan gayrimenkullerin harabeye dönüştüğü tesislerden tutun da yanlış transferlere kadar pek çok mesele üzerine şimdi de sahte ürün imalatı skandalı eklenmiş oldu. Beşiktaş camiası, bu skandalın üzerine titizlikle gitmekte kararlı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.