Beşiktaş'ta 3 şampiyonluk yaşayan Oğuzhan Özyakup'tan şok karar: "Beşiktaşlı Oğuzhan olarak hissediyorum" dedi, 31'inde bıraktı

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Oğuzhan Özyakup, 31 yaşında futbol kariyerini noktaladığını duyurdu. Beşiktaş'ta gösterdiği performansla akıllarda yer eden Özyakup, emeklilik kararını duyururken Süper Lig'den gelen teklifleri de geri çevirdiğini belirtti.

Beşiktaş'ta 3 şampiyonluk yaşayan Oğuzhan Özyakup'tan şok karar: "Beşiktaşlı Oğuzhan olarak hissediyorum" dedi, 31'inde bıraktı
Yayınlanma:

Oğuzhan Özyakup, yaptığı açıklamada, "Bu yaz Süper Lig'den teklif yapan tüm takımlara ilgileri için çok teşekkür ederim. Ancak, kendimi her zaman Beşiktaşlı Oğuzhan olarak hissettiğim ve öyle anılmak istediğim için başka bir kulüpte oynamam mümkün değildi. Futbola verdiğim sonsuz değere karşılık yeterli hedefler olmadığı için profesyonel futbol kariyerimi sonlandırma kararı aldım." ifadelerini kullandı.

Kariyerinde önemli başarılara imza atan Oğuzhan, Beşiktaş formasıyla 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa zaferi yaşadı. Hollanda'nın Zaanstad kentinde doğan ve futbol kariyerine burada başlayan Oğuzhan, 2008 yılında İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Arsenal'a transfer oldu. 2012-2013 sezonunda Beşiktaş'a katılan Oğuzhan, kısa sürede siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi haline geldi.

Son iki sezondur Hollanda'nın Fortuna Sittard takımında forma giyen Oğuzhan Özyakup'un 31 yaşında emeklilik kararı alması futbol camiasında şaşkınlık yarattı. Beşiktaş camiası ve taraftarları, Oğuzhan'ın bu erken vedası karşısında duygu dolu anlar yaşarken, kendisine olan sevgi ve saygılarını sosyal medyada dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.