“Camiden Sahaya” futbol turnuvasında heyecan sürüyor

Okulların kapamasının ardından birbiri ardına açılan yaz okullarının yanı sıra gençler arasında düzenlenen futbol turnuvalarında heyecanda sona geliniyor.

“Camiden Sahaya” futbol turnuvasında heyecan sürüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Akyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Akyurt Belediye Başkanlığı ve İlçe Müftülüğü is birliğinde düzenlenen “Camiden Sahaya”  futbol turnuvasında heyecan devam ediyor. 23 camiden toplam 398 Kur’an kursu öğrencisinin katıldığı ve renkli görüntülere sahne olan açılış törenin ardından turnuvanın son günlerine gelinirken heyecan doruğa çıkmış durumda.

akyurt1.jpg

AİLELER MEMNUN

Minikler, küçükler ve yıldızlar olmak üzere üç kategoride yapılacak olan turnuva 28 Ağustos’ta final müsabakası ile sonuçlanacak. Akyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Yurtoğlu, takımlara ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkürleri etti. Kıran kırana geçen turnuvada miniklerin birbirinden zevkli maçları keyifle izleniyor. Hem spor yapan hem de yaz tatilinin yanın sıra Kur’an öğrencilerin aileleri çocuklarının güzel vakit geçirip kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını olumlu bulduklarını söylüyorlar.

Kaynak:Bülten

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.