Çaykur Rizespor, 5 maçlık kötü seriyi Antalyaspor karşısında sonlandırdı

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor, Çaykur Didi Stadı'nda Antalyaspor ile karşılaştı. Zorlu mücadele sonunda Çaykur Rizespor, 5 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı.

Çaykur Rizespor, 5 maçlık kötü seriyi Antalyaspor karşısında sonlandırdı
Yayınlanma:

Lige kötü bir başlangıç yapan ve son 5 maçında gol atamadan mağlup olan Çaykur Rizespor, son iki maçında gol atamayan Antalyaspor karşısında 38. dakikada Jurecka'nın kaydettiği golle öne geçti. Bu golün ardından Rizespor, 44. dakikada Husniddin Alikulov'un attığı golle durumu 2-0'a getirdi ve ilk yarıyı bu skorla kapattı.

İkinci yarıda Antalyaspor, maçı çevirmek için tüm gücünü ortaya koydu. Özellikle son bölümde yoğun bir baskı kuran konuk ekip, 87. dakikada A. Gaich'in attığı golle farkı 2-1'e indirdi. Ancak, Antalyaspor'un beraberlik için çabaları sonuç vermedi ve maç Çaykur Rizespor'un 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonuçla birlikte Çaykur Rizespor, puanını 7'ye yükseltirken, Antalyaspor 3 maçlık galibiyet hasretine devam etti ve 8 puanda kaldı. Önümüzdeki hafta Çaykur Rizespor,Bodrum FK deplasmanına gidecek. Antalyaspor ise Galatasaray'ı konuk edecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.