Cengiz Ünder yanlışlıkla transferi açıkladı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürürken, yıldız futbolcu Cengiz Ünder'in FB TV'ye verdiği röportajda yeni transferi yanlışlıkla ifşa etti.

Cengiz Ünder yanlışlıkla transferi açıkladı
Yayınlanma:

FB TV'de yayınlanan röportajda Cengiz Ünder’e, profesyonel futbol hayatında en çok birlikte forma giydiği isimler soruldu. Ünder, önceki kulüplerinde birlikte oynadığı Çağlar Söyüncü ve Edin Dzeko'yu belirtirken, muhabir, "Zirvede ilk 3'te 2 isim var" diyerek başka bir oyuncuyu kastetti. Ünder, "Bir kişi daha mı söyleyeceğiz?" diye sorarken, muhabir, "Yok, bir kişi daha söylemene gerek yok. Bir isim daha vardı sanıyorum yine o da Roma döneminden. Onunla ilgili bir içeriğimiz olacak. Onu ilerleyen günlere saklayalım" diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

Ancak Cengiz Ünder, konuşmasına devam ederek "O zaman onunla Marsilya'da da oynadım" dedi ve "Pau Lo..." diye başladığında muhabir, "İsim verme, isim verme" diyerek Ünder’i durdurdu. Böylelikle Fenerbahçe'nin yeni transferinin İspanyol kaleci Pau Lopez olduğu yanlışlıkla ortaya çıkmış oldu.

Pau Lopez, Roma ve Marsilya’daki performansıyla tanınan, tecrübeli bir kaleci olarak biliniyor. Ünder’in ağzından kaçırdığı bu transfer haberi, taraftarlar arasında heyecan yarattı. Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıkları ve transferleri ile ilgili daha fazla bilginin yakında resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.