Dusan Tadic: Önemli bir galibiyet aldık

Fenerbahçe'nin Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından Dusan Tadic, özellikle ilk yarıda kaçırdıkları fırsatlara dikkat çekti ve ikinci golün önemini vurguladı.

Dusan Tadic: Önemli bir galibiyet aldık
Yayınlanma:

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tadic, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak, "Bunun sizler için ve ülkeniz için ne kadar önemli bir gün olduğunu biliyorum" dedi.

İlk yarıda birçok fırsattan yararlanamadıklarını belirten Tadic, "İlk yarıda biraz daha fazla gol atabilirdik. Yaptığımız şiddetli baskılarla birçok fırsat oluşturduk ama bunları değerlendiremedik. İkinci yarıya istediğimiz gibi başlayamadık ve rakibe pozisyonlar verdik. Ancak attığımız ikinci gol çok önemliydi ve galibiyetimizi pekiştirdi. Taraftarlarımıza da her zamanki gibi harika destekleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarının sosyal medyada Ajax'taki şampiyonluk sevincinin görüntülerini kullanmasını değerlendiren Tadic, "Her gün şampiyonluğun hayalini kuruyorum. Bu yüzden Fenerbahçe'ye geldim. Burası müthiş bir camia ve inanılmaz taraftarlara sahip. Bu tarihi kulüpte başarıyı sürekli hayal ediyoruz ve bunu gerçekleştirmek için buradayız" ifadelerini kullandı.

İki gol attığı maçta, asist yapmayı daha çok sevdiğini belirten Tadic, "Gol atmak da güzel, asist yapmak da. Ancak en önemli konu Fenerbahçe'nin galibiyeti. Gol attığımızda sevinç sırasında takım arkadaşlarımızla konuşarak, maçın önemli detaylarını tartışıyoruz. Gol atmak, maç içindeki önemli anlardan biridir" dedi.

İkinci golde Livakovic'in katkısını vurgulayan Tadic, "Bu tarz pozisyonlarda sürekli çalışıyoruz. Livakovic'in yaptığı asist ve Dzeko'nun vücut kullanımı büyük katkı sağladı. Ayrıca kaleci hocamız Sandro'nun da hakkını teslim etmek gerek. Rakip kalecilerin özellikleri hakkında bize bilgi veriyor ve bu tür pozisyonlarda bize rehberlik ediyor" açıklamasını yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki karşılaşmalara da değinen Tadic, en çok heyecanlandığı rakibin Manchester United olduğunu belirtti: "Manchester United, dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Kendi evimizde onlarla karşılaşmak harika olacak. Ayrıca, eski arkadaşlarımla yeniden buluşmak ve onlara karşı oynamak güzel bir deneyim olacak. Zor bir kura ama Fenerbahçe olarak her şeye hazırız ve taraftarlarımız için keyifli eşleşmeler olacak" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.