Eskrim Federasyonu başkanlık seçimleri kapıda: Abdurrahman Karataş'a Bülent Kurt'tan kötü haber! | ''AK Parti tarafı rahatsız''

Türkiye birçok branşta federasyon seçimlerini hayata geçirmeye devam ediyor. Farklı federasyonlardan seçim sürecinde sesler yükselmeye devam ederken bir ses de Eskrim Federasyonu başkanlık seçimlerinden geldi.

Eskrim Federasyonu başkanlık seçimleri kapıda: Abdurrahman Karataş'a Bülent Kurt'tan kötü haber! | ''AK Parti tarafı rahatsız''
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Türk sporunun son günlerde en büyük gündemi federasyonlarda gerçekleştirilen seçimler olmaya devam ediyor. Birçok branşta seçim süreci devam ederken bazı branşlardan seçimler ile ilgili sesler yükselmeye devam ediyor.

14 Ekim Pazartesi günü seçim gerçekleştirecek Eskrim Federasyonu'nda da sandığa sayılı günler kala bir tepki yükseldi.

Eskrim camiasının tanınan ismi ve bazı kulüplerde kurucu başkanlık yapan Bülent Kurt, sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Bülent Kurt, Eskrim Federasyonu Başkan Adayı Abdurrahman Karataş hakkında Karataş'ın spor kültüründen ve Eskrim ruhundan bir hayli uzak olduğunu iddia ederek, ''Bir kaç gündür federasyon başkan adayı Abdurrahman Karataş'ın Starbucks işletmecisi olduğunu belgeleri ile birlikte haber yapıyorum.'' ifadelerini kullandı.

''CUMHURBAŞKANI VE AK PARTİ ÜST YÖNETİMİ KARATAŞ'TAN RAHATSIZ''

Bülent Kurt paylaşımında Abdurrahman Karataş'ın sürekli AK Parti Gençlik Kollarından yetiştiğini beyan etmesi ve aynı zamanda sahip olduğu Starbucks işletmelerini her fırsatta dillendirmesinin AK Parti tarafında memnuniyetsizlik yarattığını aktardı.

''Cumhurbaşkanlığımızdan ve AK Parti üst yönetimlerinden gelen haberlere göre Abdurrahman Karataş'ın, sorumsuzca, Gençlik Kollarının adını kullanarak nüfuz sağlamaya çalışmasından ve teşkilatlarının Starbucks ile ilişkilendirilmesinden müthiş derecede rahatsız olmuşlar.''

Bülent Kurt açıklamasının tamamında Eskrim camiasına seslenerek şu ifadeleri kullandı:

''Sevgili eskrimciler,

Bir kaç gündür federasyon başkan adayı Abdurrahman Karataş'ın Starbucks işletmecisi olduğunu belgeleri ile birlikte haber yapıyorum. Abdurrahman Bey bundan dolayı bana çok kızıyor. Ve hatta ara sıra bana parmak bile sallıyor. Aslında ne benim, ne de arkadaşlarımın Abdurrahman Karataş'ın Starbucks işletmesi olduğundan haberimiz yoktu. Bizler Abdurrahman Bey'in Starbucks işletmecisi olduğunu kendi beyanlarından öğrendik.

Abdurrahman Bey eskrim müsabakası sırasında adaylığını açıklarken siyaseten ve ticareten çok güçlü biri olduğunu anlatmak amacıyla AKP Gençlik Kolları'ndan geldiğini ve 2 adet Starbucks bayiliği olduğunu kendisi anlattı. Yani Gençlik Kolları ile Starbucks'ı yan yana telafuz eden kendisi oldu. Bize de bunun doğru olup olmadığını araştırmak kaldı. Belge ve fotoğraflara baktığımızda biz de ikna olduk ki Abdurrahman Karataş, Cumhurbaşkanımızın bütün söylemlerine ve AKP Gençlik Kolları Teşkilatlarının bütün boykot ve protestolarına rağmen Starbucks bayisi.

Bugün itibariyle Sayın Abdurrahman Karataş'a kötü haberlerim olacak.

Cumhurbaşkanlığımızdan ve AKP üst yönetimlerinden gelen haberlere göre Abdurrahman Karataş'ın, sorumsuzca, Gençlik Kollarının adını kullanarak nüfuz sağlamaya çalışmasından ve teşkilatlarının Starbucks ile ilişkilendirilmesinden müthiş derecede rahatsız olmuşlar. Bunun kendi adaylığına nasıl yansıyacağını hep beraber göreceğiz. Şahsi kanaatime göre tek adaylı bir seçime doğru gidiyoruz.

Saygılarımla.''

Türk sporunun ve genç sporcuların ileri gitmesi, branşlarda gelecek planlamalarının doğru yapılarak genç sporcuların geleceklerinin inşa edilmesi ülke sporu için büyük önem taşırken, federasyon seçimlerinin akıbeti de bu bağlamda kritik bir rol oynamaya devam ediyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.