Fatih Terim İtalyanlara konuştu: Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız yorumu!

Bu akşam Serie A'da Fiorentina ile Milan arasında oynanacak önemli maçı değerlendiren teknik direktör Fatih Terim, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hem Fiorentina hem de Milan'ın eski teknik direktörü olan Terim, bu maçın kendisi için özel bir anlam taşıdığını dile getirdi.

Fatih Terim İtalyanlara konuştu: Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız yorumu!
Yayınlanma:

La Gazzetta dello Sport’a konuşan Terim, “Serie A'da en sevdiğim iki takım Fiorentina ve Milan. Fiorentina'nın teknik direktörü olarak Milan'ı iki kez yendim. Milan'ın başında ise Fiorentina'yı bir kez mağlup ettim. Bu gerçekten benim maçım,” şeklinde konuşarak, geçmişteki başarılarına atıfta bulundu.

MİLAN'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ HAKKINDA OLUMLU YORUMLAR

Terim, Milan’ın bu sezonki şampiyonluk mücadelesine de dikkat çekerek, takımın çalıştırıcısı Paulo Fonseca hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Fonseca'nın modern ve ofansif futbol anlayışına vurgu yapan Terim, “Onun her zaman modern, ofansif futbol oynamak istediğini görebiliyorsunuz ki bu da hayranlık uyandıran hoş bir şey,” dedi.

FİORENTİNA'NIN GELECEĞİ ÜZERİNE

Fiorentina'nın teknik direktörü Raffaele Palladino hakkında ise, “Zamana ihtiyacı var,” diyen Terim, kulüp yönetiminin projelerine de güven duyduğunu belirtti. “Son iki yılda 3 finalde oynadılar,” ifadesiyle kulübün başarılı bir geçmişe sahip olduğunu vurguladı.

KENAN YILDIZ VE HAKAN ÇALHANOĞLU'NA ÖVGÜLER

Terim, Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız için de övgülerde bulundu. “Kenan henüz genç ama yetenekli ve hepsinden önemlisi açlığıyla beni şaşırttı. Juve'de solda oynuyor, koşuyor ve yetenekli bir futbolcu için çok çalışıyor,” dedi.

Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu için ise, “Hakan'ı Milli Takım’a ilk kez ben çağırdım. Eşsiz bir oyuncu. Her şeyi nasıl iyi yapacağını biliyor,” şeklinde yorumlarda bulunarak, onun futbol bilgisine ve yeteneklerine dikkat çekti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.