Fatih Terim, Seçil Erzan davasında ifade verdi

Futbol dünyasının tanınmış ismi, Galatasaray ve Türkiye Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Fatih Terim, Seçil Erzan ve 7 sanığın dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı davada müşteki sıfatıyla ilk kez ifade verdi. Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşen duruşmada Terim, Seçil Erzan tarafından yüksek kârlı fon vaadiyle dolandırıldığı iddiasıyla ilgili olarak konuştu.

Fatih Terim, Seçil Erzan davasında ifade verdi
Yayınlanma:

Dava, o dönem futbolcu olan Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın dışında Fernando Muslera'nın da aralarında bulunduğu 18 kişinin toplam 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırıldığı gerekçesiyle yürütülüyor. Seçil Erzan'ın bu suçlamalar nedeniyle 226 yıl hapsi isteniyor.

Fatih Terim, mahkemede verdiği ifadesinde Seçil Erzan’ın, Denizbank’taki hesaplarını yöneten özel bankacısı olarak görev yaptığını belirtti. Erzan’ın finansal tavsiyelerini bankanın resmi görüşü olarak değerlendirdiğini söyleyen Terim, bankanın güvenini kazanmış biri olarak tanıtıldığı için Seçil Erzan’a güvendiğini ve herhangi bir sorgulama yapma gereği duymadığını ifade etti. Terim, "Bana 'hocam bankada şu kadar paranız var, bu ay bu paraya dokunmadınız, değerlendirelim' gibi önerilerde bulunduğunda kötü bir niyet aramadım, ona güvenerek kararlar verdim. Onayım gereken durumlarda ya beni arar ya da imzamı alırdı." şeklinde konuştu.

Terim’in bu ifadeleri, davanın seyrini etkileyecek önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Mahkeme süreci devam ederken, Terim’in yaşadığı bu mağduriyet, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.