Fenerbahçe Avrupa'da iyi başlamanın peşinde: Mourinho kadroyu sil baştan yapıyor!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki ilk maçında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya geliyor. Ülker Stadı'nda oynanacak olan mücadele, bu akşam saat 19.45’te başlayacak ve karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yönetecek.

Fenerbahçe Avrupa'da iyi başlamanın peşinde: Mourinho kadroyu sil baştan yapıyor!
Yayınlanma:

Fenerbahçe’nin UEFA kadrosunda eksikler dikkat çekiyor. Yeni transferler Levent Mercan, Oğuz Aydın ve Filip Kostic, Avrupa listesine dahil edilmediği için bu maçta forma giyemeyecek. Aynı şekilde Bartuğ Elmaz ve Ryan Kent de kadroda yer almayacak.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Bright Osayi-Samuel'in durumu ise belirsizliğini koruyor. Nijeryalı oyuncunun, maç saatinde sağlık durumuna göre forma giyip giymeyeceği netleşecek.

mou.jpg

MOURİNHO KADRODA REVİZYONA GİDİYOR

Teknik direktör Jose Mourinho, sahaya güçlü bir kadroyla çıkmayı planlıyor. Kalede Dominik Livakovic’in görev alması beklenirken, savunmada Bright Osayi-Samuel, Alexander Djiku, Rodrigo Becao ve Jayden Oosterwolde’nin forma giyeceği düşünülüyor. Orta sahada Fred ve Sofyan Amrabat'ın yanı sıra İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic ve Cenk Tosun'un destek vereceği, ileri uçta ise Youssef En-Nesyri'nin gol arayacağı tahmin ediliyor.

TARAFTARIN UMUDU YÜKSEK

Taraftarlar, yeni transferlerin katkısıyla güçlenen takımdan büyük beklenti içinde. Fenerbahçe, sezona Süper Lig’de başarılı sonuçlarla başlarken, Avrupa arenasında da iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Son oynanan Galatasaray derbisinde sahadan mağlubiyetle ayrılan ve tepkilerin odağında kalan Fenerbahçe, Avrupa'da kazanarak kötü izleri silmek istiyor.

fb.jpg

UNİON SG’YE KARŞI GALİBİYET ARAYIŞI

Belçika temsilcisi Union SG ise Fenerbahçe karşısında zorlu bir deplasmana çıkacak. Rakibin sürpriz yapma potansiyeline karşı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda taraftar desteğini arkasına alarak galibiyet hedefliyor. Sarı-lacivertliler, hem Avrupa'daki prestijini artırmak hem de grup aşamasına avantajlı bir başlangıç yapmak için bu kritik mücadelede sahadan 3 puanla ayrılmayı planlıyor.

Karşılaşmanın başlama vuruşu saat 19.45'te Ülker Stadyumunda yapılacak. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi mücadelesi TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.