Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferini duyurdu: Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis ücreti ne kadar?

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu, uzun süredir beklenen transferiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile anlaşmaya varan Ferdi Kadıoğlu'nun transferi, resmiyet kazanmak üzere.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferini duyurdu: Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis ücreti ne kadar?
Yayınlanma:

Fenerbahçe, sosyal medya üzerinden Ferdi Kadıoğlu’nun transfer görüşmeleri ve sağlık kontrolleri için İngiltere'ye gitmesine izin verildiğini duyurdu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun bildirdiğine göre transfer anlaşması, bonuslar ve sonraki satıştan payı da içeriyor. Ferdi Kadıoğlu Brighton ile 5 yıllık bir sözleşmeye imza atacak ve sözleşmeye 1 yıl opsiyon eklenmiş durumda. Bonuslar da dahil olmak üzere, toplamda Fenerbahçe bu transferden 35 milyon euro kazanacak.

Ferdi Kadıoğlu, sağlık kontrolleri ve son imzalar için İngiltere'ye hareket etti. Ailesiyle birlikte saat 20.30’da Atatürk Havalimanı’ndan özel uçakla İngiltere'ye doğru yola çıkan milli futbolcu, Brighton ile resmi sözleşmeye imza atmadan önce sağlık kontrollerinden geçecek.

Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından 2018 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli formayla 204 maçta 18 gol ve 22 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe'de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Ferdi son olarak EURO 2024'teki performansıyla göz doldurmuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.