“Fenerbahçe'ye karşı 2 kez geriden gelip maça tutunduk”

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe karşısında 2 kez geri düştükleri maçta 2-2’lik skorla bir puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

“Fenerbahçe'ye karşı 2 kez geriden gelip maça tutunduk”
Yayınlanma:

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe’yi konuk eden Samsunspor, karşılaşmanın ardından Reis, oyuncularının performansından memnun olduğunu belirtti. “Takım olarak çok iyi bir oyun sergiledik ve taraftarımızın önünde istediğimiz şekilde mücadele ettik,” diyen Reis, özellikle ikinci yarıdaki performanslarını övdü.

Reis, Fenerbahçe’nin güçlü bir rakip olduğunu vurgulayarak, “Böyle bir takıma karşı iki kez geri dönüp maçı tutmak kolay olmadı. Bu nedenle oyuncularıma teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'ye karşı aldığımız bir puandan ötürü mutluyuz,” şeklinde konuştu.

İlk yedikleri golde takımın reaksiyonunu yeterli bulmadığını belirten Reis, “Göztepe maçında da benzer bir gol yemiştik. Daha dikkatli olmamız ve basit goller yemememiz gerekiyor. Fenerbahçe'nin girdiği bir pozisyon değil, bizim hatamızdan kaynaklanan bir goldu. Bu konuları çalışarak düzelteceğiz,” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.