Feyyaz Uçar: Son günlerde güzel gelişmeler oldu

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Samsunspor maçının ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Feyyaz Uçar: Son günlerde güzel gelişmeler oldu
Yayınlanma:

Uçar, ligin ilk maçlarının her zaman zorlu geçtiğini belirterek, havanın sıcaklığının ve zemin koşullarının oyuncuların performansını etkilediğini ifade etti. Ancak deplasmanda galibiyetle başlamanın önemli olduğunu vurguladı.

Oyuncu transferleriyle ilgili olarak Uçar, "Yollayabildiğimiz oyuncuların yerine oyuncu alabileceğiz. Son günlerde bazı oyuncuların anlayış gösterdiğini ve gitme konusunda yardımcı olduklarını görüyoruz. Bu oyuncuların yerine transferler yapılacak, çalışmalar devam ediyor. Bu transferler yerli veya yabancı olabilir" dedi.

Takımın bazı sorunları olduğunu belirten Uçar, bu sorunların çözülemeyecek problemler olmadığını ifade etti. Özellikle ofansif pozisyon üretme ve son vuruşlardaki eksikliklerin sezon başında yapılan transferlerle çözüldüğünü kaydetti. Uçar, diğer bölgeler için de transferler yapmayı planladıklarını belirtti.

Masuaku ve diğer oyunculara gelen transfer teklifleri hakkında bilgi veren Uçar, kadroda iyi oyuncular bulunduğunu ve teknik direktörün kararlarının çok önemli olduğunu söyledi. "Hocanın direktifleriyle hareket edeceğiz ve birçok oyuncumuza teklif var" dedi.

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar da takımlara başarılı bir sezon geçirmelerini diledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.