Yurt odasında biriktirilen çok sayıda çakmak gazı patladı

Isparta'da bir öğrencinin yurt odasında biriktirdiği çok sayıda çakmak gazı kutusunun patlaması sonucu bir öğrenci ağır yaralandı.

Yurt odasında biriktirilen çok sayıda çakmak gazı patladı
Yayınlanma:

Olay, Isparta Modernevler Mahallesi'nde bulunan bir erkek öğrenci yurdunun bodrum katında meydana geldi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ramazan K. (25), odasında bulunan çakmak gazı kutularından çıkan gazın parlaması sonucu patlama yaşandı. Patlama sesi duyulmasının ardından, diğer öğrenciler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ramazan K., el, ayak ve yüzünde ciddi yanıklar ile ağır yaralı olarak, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi olduğu belirtilen öğrenci daha sonra Antalya Şehir Hastanesine sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, Ramazan K.'nin odasında çok sayıda çakmak gazı bulunduğunu tespit etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yurt öğrencisi Muharrem Zeybek, patlama anını şöyle anlattı: “İlk önce bir ses oldu, ben rüzgar sandım. Sonrasında dumanlar çıkmaya başladı. Herkes aşağı indi. Yaralıyı gördüm, simsiyahtı. Ambulans geldi, hemen götürdü. Çok korkmadım ama genel olarak korkuldu.”

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.