Filenin Sultanları Paris Olimpiyatları'nda yarı finalde! | Çin-Türkiye Canlı! | Paris 2024 Olimpiyatları'nda hedef final!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın çeyrek finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı, Çin ile karşı karşıya geldi. South Paris Arena'da oynanan karşılaşmada Filenin Sultanları tarih yazarak adını yarı finale yazdırdı.

Filenin Sultanları Paris Olimpiyatları'nda yarı finalde! | Çin-Türkiye Canlı! | Paris 2024 Olimpiyatları'nda hedef final!
Yayınlanma:

Olimpiyat heyecanı tüm hızıyla sürerken, Filenin Sultanları Paris 2024'te son dörde kalmak için Çin'i devirmeyi başardı.

FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYATLARDA YARI FİNALDE!

GENEL SKOR: ÇİN 2-3 TÜRKİYE

1.Set : Çin 25-23 Türkiye

2.Set: Çin 21-25 Türkiye

3.Set: Çin 24-26 Türkiye

4.Set: Çin 25 - 21 Türkiye

Final Seti: Çin 12 - 15 Türkiye

ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİLER?

Türkiye: A Milli Kadın Voleybol Takımı, organizasyonda C Grubu'nda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak grup ikincisi olarak çeyrek finale yükseldi. Milliler, güçlü rakiplerine karşı gösterdiği performansla dikkat çekti ve çeyrek finale adını yazdırmayı başardı.

Çin: Olimpiyatlarda bugüne kadar 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan Çin, Paris 2024'te A Grubu'nda ABD, Sırbistan ve Fransa'yı yenerek çeyrek finale grup lideri olarak çıktı. Çin, güçlü voleybol geleneği ve tecrübesiyle rakiplerine gözdağı verdi.

final.jpg

RAKİP İTALYA - SIRBİSTAN MAÇININ GALİBİ OLACAK

Filenin Sultanları, Çin'i elemesi durumunda yarı finalde İtalya-Sırbistan eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek. Ay-yıldızlılar, Paris 2024'teki ilk madalyasını kazanmayı hedefliyor ve bu hedef doğrultusunda büyük bir azimle mücadele ediyor. Çeyrek final karşılaşmasında Çin karşısında galibiyet alan Filenin Sultanları'nda hedef final...

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.