Galatasaray HDI Sigorta set vermedi

Ankara’yı bu ene Sultan Ligi’nde temsil edecek olan Mert Grup Sigorta, Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley B Grubu karşılaşmasında Galatasaray HDI Sigorta’a 3-0 mağlup oldu.

Galatasaray HDI Sigorta set vermedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara’yı bu ene Sultan Ligi’nde temsil edecek olan Mert Grup Sigorta, Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley B Grubu karşılaşmasında Galatasaray HDI Sigorta’a 3-0 mağlup oldu. Galatasaray HDI Sigorta, gruptaki ilk maçında bir diğer Başkent ekibi Karayolları'nı 3-1 yenmişti.

Bu sonuçla grupta ilk 2 maçını kayıpsız geçen Eczacıbaşı Dynavit ile Galatasaray HDI Sigorta, son maçlar öncesi adlarını çeyrek finale yazdırdı. Öte yandan gruptaki ilk maçında Eczacıbaşı Dynavit’e 3-0 yenilmişti. Bu sonucun ardından Mert Grup Sigorta çeyrek finale çıkma şansını kaybetti.

Atatürk Voleybol Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde oynanan Hakkı Demiralay, Turgut Uzunçakmak hakem ikilisinin yönettiği mücadele 75 dakika sürdü. Galatasaray baştan üstün oynadığı mücadelenin son seti hariç ortaya koyduğu güzel oyunun ardından parkeden 3-0 galip ayrılmasını bildi.

İlk sete etkili servis atarak başlayan Galatasaray HDI Sigorta köşe hücumlarında etkili olunca seti 20-25 alarak 0-1 öne geçti. İkinci sette Galatasaray üstün bir oyun ortaya koydu. Hem savunmada hem hücumda kusursuza yakın bir voleybol sergileyen Galatasaray bu seti 13 sayı farkla 12-25 alarak 0-2 öne geçti. Üçüncü set büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Setin son bölümüne kadar çekişme sürerken etkili servis atan Galatarasaray HDI Sigorta bu seti 23-25 maçı da 0-3 kazanmasını bildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.