Galatasaray Petrol Ofisi'nin Şampiyonlar Ligi'nde grubu belli oldu!

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanarak Türk futbol tarihine geçti. A Grubu'nda yer alan sarı-kırmızılılar, kadın futbolunun dev kulüplerinden Lyon, Wolfsburg ve Roma ile karşılaşacak.

Galatasaray Petrol Ofisi'nin Şampiyonlar Ligi'nde grubu belli oldu!
Yayınlanma:

Zorlu grupta Türkiye’yi temsil edecek olan Galatasaray Petrol Ofisi, Türk futbol tarihinde Şampiyonlar Ligi’ne katılan ilk kadın futbol takımı olma başarısını da elde etti.

TARİHİ EŞLEŞMELER: DEVLERLE AYNI GRUPTA

Galatasaray Petrol Ofisi’nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Avrupa futbolunun en güçlü ekiplerinden oluşuyor. Fransız futbolunun devi Lyon, turnuvanın en çok şampiyon olan takımı olarak dikkat çekiyor. Alman temsilcisi Wolfsburg ise yıllardır Avrupa kadın futbolunda zirveye oynayan bir kulüp. İtalyan temsilcisi Roma da son yıllarda kadın futbolunda yükselen performansıyla adından söz ettiriyor.

TARİHİ BAŞARI: SLAVİA PRAG GALİBİYETİYLE GELEN ZAFER

Galatasaray Petrol Ofisi, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında deplasmanda Slavia Prag’ı uzatmalarda bulduğu golle 2-1 mağlup ederek adını grup aşamasına yazdırdı. Bu galibiyet, sarı-kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi’ne katılan ilk Türk kadın futbol takımı olmasını sağladı. Elde edilen bu başarı, Türk kadın futbolu adına tarihi bir an olarak kaydedildi.

ZORLU MÜCADELE GALATASARAY'I BEKLİYOR

Galatasaray Petrol Ofisi, Avrupa’nın en prestijli kadın futbol turnuvasında, dünya çapında yıldız oyunculara sahip takımlarla karşılaşacak. Teknik ekip ve oyuncular, bu mücadeleye en iyi şekilde hazırlanarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etme hedefinde. Sarı-kırmızılı ekip, taraftarların desteğiyle Avrupa sahnesinde tarihi bir başarı daha yakalamak için sahaya çıkacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.