Galatasaray'da kaptanlık krizi: Dursun Özbek'ten açıklama

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, takımda yaşanan kaptanlık kriziyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özbek, transfer sezonu tamamlanmadan kaptanların belirlenmeyeceğini ifade ederek, Young Boys maçında Kerem Aktürkoğlu'nun pazubandı takmamasının nedenini açıkladı.

Galatasaray'da kaptanlık krizi: Dursun Özbek'ten açıklama
Yayınlanma:

Özbek, "Galatasaray'da kaptanlıklar transfer sezonu tamamlandıktan sonra belirlenir. Transfer dönemi boyunca hareketlilik içinde olan oyuncularla ilgili kararlar, transfer süreci sona erdikten sonra alınacaktır. Bu süreç tamamlandığında birinci, ikinci ve üçüncü kaptanlarımızı belirleyeceğiz," dedi.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN KAPTANLIK AÇIKLAMASI

Kerem Aktürkoğlu, kaptanlık konusundaki spekülasyonlara son vermek amacıyla sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı:

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçından istediğimiz bir sonuçla dönemediğimiz için üzgünüz. Dünyanın her yerinde olduğu gibi İsviçre’de de bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Salı günü oynayacağımız Young Boys rövanş maçı öncesinde tüm konsantrasyonumuzu bu maça veriyoruz ve bu nedenle bazı konulara açıklık getirmek istiyorum.

Galatasaray'daki misyonumun farkındayım ve kendimi hayatımın her anında Galatasaray’ın bir parçası olarak hissediyorum. Bugüne kadar bana verilen kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Galatasaray’da bulunduğum süreden beri kulübümde geçirdiğim her an beni başka bir oyuncuya ve daha iyi bir insana dönüştürdü.

Kaptanlık bandı kolumda olmasa bile, saha içinde ve dışında her zaman Galatasaray için inisiyatif almaya hazırım. Galatasaray taraftarından tek ricam, Young Boys maçına kadar tek gündemimiz bu olmalı ve hedefimize odaklanmalıyız. İstanbul’da taraftarımızın oluşturacağı harika atmosferde bir kişi fazla oynayacağımızı biliyoruz. Galatasaray’ı ait olduğu yere taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız ve umarım birlikte başaracağız.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.