Gençler Balıkesir yolcusu

Gençlerbirliği TFF 1. Lig’in 8’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Gençler Balıkesir yolcusu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği TFF 1. Lig’in 8’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Balıkesir Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak mücadeleyi Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligin alt sıralarından kurtulan kırmızı siyahlılarda hedef deplasmandan üç puanla dönerek çıkışını sürdürmek.

TAKTİK GÜNÜ

Bugün deplasmanda Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği hazırlıklarını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak karayolu ile Balıkesir’e gitti.  Sabah saatlerinde ısınma hareketleriyle başlayan son antrenman, kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla sürdü. Antrenmanın son bölümünde yapılan dar alanda iki gruplu taktik çalışmayla gün tamamlandı. Taktik maçta futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik direktör Metin Diyadin’in yüzünü güldürdü.

HAKEM M. KÜRŞAD FİLİZ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF 1. Lig 2021-2022 sezonun sekizinci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu gün Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda saat 16.00’de Balıkesirspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan mücadeleyi Mustafa Kürşad Filiz’in yöneteceği açıklandı. Mustafa Kürşad Filiz’in yardımcılıklarını Oğuz Kağan Çalışır ile Cem Özbay yapacak. Maçın dördüncü hakemi Ozan Ergün, gözlemcisi Mesut Carık olacak. Bu maçın temsilciliklerini Eser Kuruoğlu ve Alper Yücel yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.