Gençlerbirliği’nde transfer sezonu hareketli! | Gelenler… Gidenler…

Gençlerbirliği yaptığı 9 transferle hafta sonu sezonun ilk maçına çıkacak. Kırmızı-siyahlı ekip sezon öncesi oynadığı TSYD Ankara Kupası'nda aldığı yenilgi sonrasında gözünü sezonun ilk maçına ve transfer çalışmalarına çevirdi.

Gençlerbirliği’nde transfer sezonu hareketli! | Gelenler… Gidenler…
Yayınlanma:

HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

TFF 1.Lig ekiplerinden Gençlerbirliği yeni sezona teknik direktör Recep Karatepe önderliğinde hazırlanıyor. Transferin hareketli takımlarından olan Gençlerbirliği yerli ağırlıklı transfer politikasında sezonun başlamasına yakın yabancı takviyeler bekleniyor.

GİDENLER

Gençlerbirliği son yılların en çok transfer sirkülasyonuna maruz kalan takımlarından biri oldu. İki dönem de transfer yasağı bulunan başkent ekibi bu sezon da birçok oyuncusu ile yollarını ayırdı.

Kiralık olarak forma giyen Melih Bostan ve Ertuğrul Çetin ile sözleşme uzatamayan Gençlerbirliği, Wu, Yiğit Efe, Laura ve Nzaba ile de yeniden anlaşmadı.

Tiago, Oltan Karakullukçu, Musa Çağıran, Miraç Asıltekin, Siliki, Sambou Yatabare, Akabueze, Abdullah Durak, Özgür Çek ve Oğuzhan Berber de sözleşmelerini sonlandırarak takımdan ayrıldılar.

Gençlerbirliği’nin altyapısından yetişen Arda Tuzcu, Seyit Ali Kahya, Ataberk Gök de başka takımlara kiralık olarak gönderildiler.

GELENLER

Gençlerbirliği transferde yerli ağırlıklı izlediği politikayı şimdiye dek sürdürdü.

Eyüpspor’dan Mikail Okyar, Metehan Mimaroğlu’nu bonservisi ile alan Gençlerbirliği, Mete Kaan Demir’i de bir sezon daha kiraladı.

Ertuğrul Çetin’den boşalan kale mevkisi için Erhan Erentürk’le anlaşan Gençlerbirliği bu mevkide Orkun ve Erhan’la ilerleyecek. Savunmaya Fıratcan Üzüm ve Sinan Osmanoğlu’nu getiren Gençlerbirliği orta sahaya Samed Onur, Nalepa ve Etobo’yu dahil etti.

9 oyuncu alan Gençlerbirliği savunma ve forvet hattı için de eklemeler yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.