Hüseyin Aytekin'den Atakan Çankaya'nın PFDK sevkine tepki!

MKE Ankaragücü Kulübü yönetiminden Hüseyin Aytekin, futbolcularından Atakan Çankaya'nın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesine karşı çıkarak tepki gösterdi.

Hüseyin Aytekin'den Atakan Çankaya'nın PFDK sevkine tepki!
Yayınlanma:

Hüseyin Aytekin, Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçta attıkları golden sonra yaşanan sevincin ardından gelen PFDK sevkiyatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldıklarını hatırlatan Aytekin, bu sonucun önemine dikkat çekti. Çaykur Rizespor'un sahasında az kaybettiğine dikkat çekerek, Ankaragücü'nün alınan puanın önemini vurguladı.

Aytekin, futbolcularının PFDK'ye sevk edilmesini eleştirirken, sezon boyunca yaşadıkları zorluklara dikkat çekti. Özellikle Çaykur Rizespor maçında yaşanan gol sevincinin PFDK'ye sevk edilmesini anlamlandıramadıklarını ifade etti.

Geçmişte yaşanan benzer durumları hatırlatarak, PFDK'nin önceki başvuruları reddettiğini belirten Aytekin, bu süreci titizlikle takip edeceklerini vurguladı. Futbolcularına ceza verilmesini beklemeseler de, rakip takım teknik direktörünün açıklamalarının bu sevklerde etkili olabileceğini düşündüklerini belirtti.

"FUTBOLUMUZ AÇISINDAN DÜŞÜNDÜRÜCÜ"

"Daha önce yaptığı eylem, yayıncı kuruluş kameralarının görüntüleri ile sabit olmasına rağmen, PFDK’nin rakip takım oyuncuları için yaptığımız başvurularımıza verdiği red cevapları kayıtlarımızda mevcut. Süreci titizlikle takip edeceğiz. Futbolcumuza PFDK tarafından kesinlikle ceza verileceğini düşünmüyorum. Fakat kanaatimce rakip takım teknik direktörünün maç sonu röportajı ile böyle bir sevkin gerçekleşmiş olma ihtimali yüksek. Bu da futbolumuz açısından düşündürücü."

Ligde Corendon Alanyaspor'la ardından da Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Beşiktaş'la karşılaşacakları kritik bir döneme girdiklerini belirten Aytekin, önümüzdeki dönemde zorlu mücadelelerle karşı karşıya olduklarını belirterek, eşit koşullarda mücadele ortamının korunmasını beklediklerini dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.