İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz: "Oyun üretiyoruz, oyuncu üretiyoruz ve bunları yaparken maç kazanıyoruz

Trendyol 1. Lig'in 3. hafta maçında Uğur Okulları İstanbulspor, Şanlıurfaspor'u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Uğur Okulları İstanbulspor'un teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, basın toplantısında takımının oyun anlayışını ve oyuncu gelişimini vurguladı.

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz: "Oyun üretiyoruz, oyuncu üretiyoruz ve bunları yaparken maç kazanıyoruz
Yayınlanma:

Korkmaz, "Oyun üretiyoruz, oyuncu üretiyoruz ve bunları yaparken maç kazanıyoruz. Bunun hazzı hiçbir şeye değişilmez" dedi.

Korkmaz, Şanlıurfaspor'un kalabalık bir savunma anlayışıyla oynayacağını tahmin ettiklerini belirterek, "Ligde böyle pek çok maç oynayacağız" şeklinde konuştu. İstanbulspor'un göze hoş gelen futbol oynadığını ve bu durumun nasıl bir sonuç vereceğini göreceklerini ifade eden Korkmaz, "Biz sahaya skor almak ya da ligi belli bir yerde bitirmek için çıkmıyoruz. Farklı bir oyun kimliği ortaya koymak için çıkıyoruz. Sonuç bunun arkasından gelecek" dedi.

Maçta 63. dakikada oyuna girip 90+6. dakikada takımının 3. golünü atan Diarra hakkında konuşan Korkmaz, Diarra'nın profesyonel maç deneyimi olmadığını ancak futbol akademisi geçmişinin bulunduğunu belirtti. Diarra'nın üç haftadır antrenmanlara katıldığını ve oyunun anlatıldığını ekleyen Korkmaz, "Diarra, bugün çıktı ve golünü attı. Oyun üretiyoruz, oyuncu üretiyoruz ve bunları yaparken maç kazanıyoruz. Bunun hazzı hiçbir şeye değişilmez" şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, takımının yeni kurulduğunu ve geç kamp yaptığını söyledi. Sözeri, "Zaman zaman bunun problemini yaşıyoruz. Transferlerimiz de geliyor. Bazı oyuncular bu ligde ilk defa oynuyorlar. Oyuncularım elinden geleni yaptı ve onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Hakem performansına da tepki gösteren Sözeri, mağlubiyeti hakeme bağlamadığını ancak hakemin performansını beğenmediğini dile getirdi. Sözeri, "İki takım da hakem performansından memnun değildi. Artık biz de çileden çıktık. İki takım da tepki gösteriyorsa burada bir sıkıntı vardır. Saçma sapan kararlar. Hakem performansları böyle olursa, sezonun başındayız. Bu hakem performansları bu lige yetmez. Kendisine öz eleştiri yapsın" şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.