İzlanda-Türkiye maçı oynanacak mı? | İzlandalı saha yetkilisinden açıklama! | ''Akşam maçta görüşürüz''

İzlanda ile Türkiye arasında bu akşam 21.45'te oynanması beklenen Uluslar Ligi karşılaşması, Laugardalsvallar Stadyumu'nun son durumu nedeniyle ertelenebilir. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Ceyhun Kazancı maçın oynanmama ihtimalini daha önde görürken İzlandalı yetkililer tam tersi fikir belirtti.

İzlanda-Türkiye maçı oynanacak mı? | İzlandalı saha yetkilisinden açıklama! | ''Akşam maçta görüşürüz''
Yayınlanma:

HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

UEFA Uluslar B Ligi'nde bu akşam TSİ 21:45'te oynanması planlanan İzlanda-Türkiye karşılaşması, hava koşulları nedeniyle ertelenme tehlikesiyle karşı karşıya.

İzlanda'nın başkenti Reykjavik’te yer alan Laugardalsvöllur Stadı'nda yaşanan soğuk hava dalgası ve don tehlikesi, maçın akıbetini belirsizliğe sürüklüyor.

İzlanda basınından Visir'in haberine göre, statta zemin ısıtma sistemi bulunmaması, don olaylarına karşı sahayı savunmasız hale getiriyor. UEFA yetkilileri dün İzlanda Futbol Federasyonu ve saha personeliyle yaptıkları toplantıda, maçın ertelenmesi konusunda henüz bir karar almadı. Ancak, bugün yapılacak yeni incelemelerin ardından erteleme kararı çıkıp çıkmayacağı kesinleşecek.

izlanda.jpg

CEYHUN KAZANCI ''YÜZDE 51'' DEDİ!

TFF Milli Takımlar Sorumlusu Ceyhun Kazancı maçın ertelenmesi konusunda yaptığı açıklamada, ''Saha şu an don halinde. Saat 17.00’de eş güdüm toplantısı olacak. İzlanda - Türkiye karşılaşmasının ertelenme ihtimali yüzde 51.'' ifadelerine kullandı.

Kazancının açıklamaları ışığında akşam maçın ertelenme ihtimali daha da güçlendi.

''BU AKŞAM GÖRÜŞÜRÜZ''

Laugardalsvallar Stadyumu Saha Menajeri Kristinn V. Jóhannsson, Ceyhun Kazancı'nın aksine maçın oynanma olasılığını daha önde görerek iyimser bir açıklama yaptı.

İzlanda basınında yer alan haberlere göre saha görevlisi V. Jóhannsson son yapılan görüşmede ''Akşam maçta görüşürüz'' diyerek maçın akşam oynanma ihtimali için pozitif bir cevap verdi.

saha.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.