Juventus'un Kenan Yıldız kararı

Juventus, A Milli Takımımızın genç yeteneği Kenan Yıldız'ın geleceği hakkında önemli adımlar attı.

Juventus'un Kenan Yıldız kararı
Yayınlanma:

İtalyan devi, Kenan Yıldız'ın sözleşmesini 2029 yılına kadar uzatma planları yapıyor ve aynı zamanda genç futbolcuya 10 numaralı formayı vermeyi düşünüyor.

Juventus'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Kenan Yıldız ile ilgili bir video paylaşıldı ve bu videonun sonunda 16 Temmuz 2024 tarihinin belirtilmesi dikkat çekti. Kararların bu tarihte açıklanması bekleniyor.

Kenan Yıldız'ın 10 numaralı forma için bir talebi olmadığı, ancak kulüpten bu teklif gelirse kabul edeceği belirtildi. Şu anda Juventus'ta 10 numaralı formayı Paul Pogba giyiyor ancak Fransız yıldız doping cezası nedeniyle futboldan men cezası almış durumda.

Geçen sezon Juventus'ta 32 maçta forma giyen Kenan Yıldız, 4 gol atmıştı. EURO 2024'te A Milli Takımımızın çeyrek finale kadar yükselmesinde önemli bir rol oynamış ve turnuvadaki 5 maçta da forma şansı bulmuştu. Kenan'ın güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olarak gösteriliyor ve mevcut sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Kenan Yıldız, EURO 2024 boyunca sergilediği performans nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak Juventus'un Kenan'a verdiği destek ve gelecek planları, genç oyuncunun kariyerinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Eğer 10 numaralı formayı giyerse, kulübün efsane ismi Alessandro Del Piero'nun izinden gidecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.