Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan galibiyeti değerlendirdi: İyi bir takım olduğumuzdan eminim

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, Iğdır FK'ya karşı aldıkları 2-0'lık galibiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında oynanan maçta, ev sahibi ekip, sahasında etkili bir performans sergileyerek 3 puanı elde etti.

Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan galibiyeti değerlendirdi: İyi bir takım olduğumuzdan eminim
Yayınlanma:

Basın toplantısında konuşan Parlatan, "Çok istediğimiz bir iç saha galibiyeti aldık. Bu galibiyet, hem haklı bir zafer hem de takımımızın öz güvenini artıracak" dedi. Maçın başından sonuna kadar iyi bir futbol sergilediklerini vurgulayan Parlatan, "Pozisyon alma becerimizle birlikte üçüncü gol için de girişimlerimiz oldu. İç sahada 3 puanı almak bizim için önemliydi" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, Mame Diouf’un etkisini de özellikle vurgulayarak, "Usta bir ayak ve kafa olarak Diouf, uzun zamandır bizimle değil ama bir golcünün ne kadar fark yaratabileceğini sahada gösterdi. Ancak diğer oyuncularımız da büyük bir çaba gösterdi" şeklinde konuştu.

Parlatan, takımının iyi bir konsantrasyonla başladığını, ancak bunu devam ettirmekte zorluk yaşadıklarını belirtti. "İyi bir takım olduğumuzdan eminim. Çok iyi çalışıyoruz. Bu galibiyet de bizi biraz rahatlatacak. Sahaya yansıttığımız futbolu bugün gösterdik" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.