Kenan Koçak Ankaragücü'ne imzayı attı: ''Kadroya güveniyorum''

Trendyol 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, teknik direktörlük görevine Kenan Koçak'ı getirdi. Kenan Koçak ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Kenan Koçak Ankaragücü'ne imzayı attı: ''Kadroya güveniyorum''
Yayınlanma:

Eryaman Stadı'nda düzenlenen imza törenine, MKE Ankaragücü Başkan Yardımcısı Levent Onuk ve yeni teknik direktör Kenan Koçak katıldı. İki yıllık sözleşmeye imza atan Koçak, Ankaragücü’nü yeniden Süper Lig’e çıkarma hedefini vurguladı.

“BU GÖREV BÜYÜK BİR SORUMLULUK”

Kenan Koçak, yaptığı açıklamada, Ankaragücü projesine inandığı için bu görevi kabul ettiğini belirterek, "Ankaragücü büyük bir camia, bu görev de büyük bir sorumluluk getiriyor. Futbolcu kardeşlerimle birlikte kulübümüzü hak ettiği yere getirmek için çok çalışacağız" dedi.

“BAŞARI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GELİR”

Teknik direktör Koçak, öncelikli hedeflerinin Ankaragücü’nü yeniden Süper Lig’e çıkarmak olduğunu ifade ederek, başarıya ulaşmanın anahtarının birlik ve beraberlik olduğunu söyledi: "Taraftarımızın desteğiyle, futbolcularımız ve yönetimle beraber bu başarıyı yakalayabiliriz."

“KADROYA GÜVENİYORUM”

Koçak, mevcut kadronun potansiyeline inandığını belirterek, “Kadro yapılanmasından maksimum verim almak istiyoruz. Bu takımla umutlu ve inançlıyım” şeklinde konuştu.

Levent Onuk ise Kenan Koçak’ın göreve gelmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirirken, Ankaragücü’nün yeni teknik direktörle birlikte güçlü bir çıkış yakalamasını beklediklerini belirtti. Koçak, konuşmaların ardından kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan iki yıllık sözleşmeye imza attı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.