Kenan Koçak: "Galip gelip eksikleri görmek bir nimettir"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında oynanan ve 2-1 galibiyetle sonuçlanan Sakaryaspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Koçak "Galip Gelip Eksikleri Görmek Bir Nimettir" ifadelerini kullandı.

Kenan Koçak: "Galip gelip eksikleri görmek bir nimettir"
Yayınlanma:

Koçak, maçın başında takımlarının istenilen performansı sahaya yansıtmakta zorlandığını belirterek, "İlk 15-20 dakikada niteliklerimizi sahaya fazla yansıtamadık. Ancak bu bölümden sonra oyunu kontrol altına aldık ve çok sayıda gol pozisyonuna girdik," dedi. Bu süreçte gol bulmakta zorlanmalarına rağmen genel olarak oyun hakimiyetini elde ettiklerini ekledi.

"ÇOK POZİSYON KAÇIRDIK"

Maçın değerlendirmesinde Koçak, birçok gol pozisyonunun kaçırıldığını belirtti ve "Galip gelip de eksikleri görmek benim için bir teknik direktör olarak nimettir," diye konuştu. Bu durumun kendisi için bir ders olduğunu ve takımın geliştirilmesi gereken yönlerini görmesine yardımcı olduğunu ifade etti.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Galibiyeti Ankaragücü taraftarlarına armağan eden Kenan Koçak, oyuncularını da tebrik ederek, "Oyuncularımın mücadelesinden, isteğinden ve gücünden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca taraftarlarımız, 90 dakika boyunca desteğini esirgemedi. Bu galibiyet Ankaragücü taraftarına armağan olsun," ifadelerini kullandı. Koçak, oyuncularının azmi ve taraftarların coşkusuyla bu galibiyetin daha da anlam kazandığını belirtti.

ANKARAGÜCÜ'NÜN GELECEK PLANLARI

Koçak, gelecekteki maçlar için eksik gördüğü noktalara odaklanacaklarını ve daha güçlü bir Ankaragücü ile sahada olacaklarını dile getirerek, takımının potansiyeline güvendiğini vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.