Kırşehirspor avantajı kaptı

Misli.com 2. Lig Play Off Müsabakaları Çeyrek Final maçları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlarla başladı. Kırşehir Belediyespor çeyrik final ilk maçandı deplasmanda Kırıklarelispor’u 2-1 yenerek ikinci maç öncesi avantajlı skoru yakaladı.

Kırşehirspor avantajı kaptı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Misli.com 2. Lig Play Off Müsabakaları Çeyrek Final maçları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlarla başladı. Kırşehir Belediyespor çeyrik final ilk maçandı deplasmanda Kırıklarelispor’u 2-1 yenerek ikinci maç öncesi avantajlı skoru yakaladı.

Kırklarelispor ile Kırşehir Belediyespor arasında Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Sarper Barış Saka, Mehmet Salih Mazlum ve Selahattin Altay hakem üçlüsü yönetti. Zorlu mücadelenin dördüncü hakemliğini Burak Olcar, Gözlemciliğini Kemal Çakmak, Temsilciliklerini Abdullah Aktürkoğlu ve Murat Kutaniş yaptı.

Misli.com 2. Lig play-off çeyrek final maçında Kırşehir Belediyespor, deplasmanda Kırklarelispor'u 2 1 mağlup ederek ikinci maç öncesi avantajlı bir skorla Kırşehir’e döndü. Zorlu mücadelenin 34’üncü dakikasında Kırklarelispor ceza sahası içinde oluşan karambolde İbrahim Sürgülü ters bir vuruşla meşin yuvarlığı kendi kalesine gönderince bu golle Kırşehir 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

kirsehirspor2.png

İkinci yarıda karşılıklı ataklarla başlarken ev sahibi Kırklarelispor beraberlik için yüklenmeye başladı ve mücadelenin 68’inci dakikasında ceza sahası dışından Emre Keleşoğlu’nun güzel vuruşunda top Kırşehirspor ağlarına gidince maça 1-1 eşitlik geldi. Mücadelenin 1-1 bitip uzatmaya gideceği tahmin edilirken 90+5’te ani gelişen Kırşehirspor atağında Volkan Altınsoy şık bir vuruşla topu ağlara gönderip takımını 1-2 öne geçirdi ve mücadele Kırşehirspor Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. İki takım arasında çeyrek final mücadelesinin rövanş maçı 16 Mayıs Pazar günü Kırşehir’de oynanacak.

ALİ ÇETİN’DEN TEBRİK

Kırşehir Belediyespor’un Misli.com 2. Lig’de play-off çeyrek final ilk maçında deplasmanda Kırklarelispor’u 2-1 yenmesi kentte büyük sevinç yarattı. Takımlarının galibiyetini sokaklara çıkarak kutlayan yeşil beyazlı taraftarlar takımlarının ikinci maçı da kazanarak yarı finale çıkacaklarını dile getirdiler. Öte yandan Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin takımlarını her şartta ve her koşulda destekleyen Kırşehirspor taraftar grubunun Amigosu Halil Kurt’u tebrik ederek kendisiyle gurur duyduklarını belirtti.

kirsehirspor1.png

Misli.com 2. Lig’de play-off çeyrek finalinde oynanan maçların sonuçları şöyle:

BEYAZ GRUP

Anagold 24Erzincanspor-Hekimoğlu Trabzon: 2-0

Ankara Demirspor-Kocaelispor: 1-1

KIRMIZI GRUP

Silahtaroğlu Vanspor-Sakaryaspor: 0-2

Kırklarelispor-Kırşehir Belediyespor: 1-2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.