Milli maç heyecanı Beypazarı sokaklarını boş bıraktı

Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nda bugün Portekiz ile karşılan A Milli Takımı'mızın maçı, Beypazarı caddelerini sessizliğe bürüdü. Beypazarı Belediyesinin ilçe stadına kurduğu dev ekrandan maçı takip eden binlerce Beypazarlı, stada akın ederken, caddeler ise boş kaldı.

Milli maç heyecanı Beypazarı sokaklarını boş bıraktı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nda Türkiye ile Portekiz mücadelesi Ankara'nın birçok noktasında dev ekranlardan takip edildi.

whatsapp-image-2024-06-22-at-22-39.gif

Turizmin kalbi olan ilçelerden Beypazarı'nda ise binlerce kişi stada kurulan dev ekrandan maçı takip ederken, ilçenin en işlek caddeleri ise o saatlerde boş kaldı.

whatsapp-image-2024-06-22-at-22-40.gif

BİNLERCE VATANDAŞ STADA AKIN ETTİ

Dortmund'daki Volkspark Stadyumu, Türkiye- Portekiz karşılaşmasına ev sahipliği yaptı. Milli heyecanı Beypazarı ilçe stadındaki dev ekrandan takip etmek için bir araya gelen binlerce vatandaş, sandalyelerini alıp alana koştu. Stada gidemeyenler ise caddelerde yürürken ellerindeki telefon ve tabletlerden maçı anbean takip etti.

whatsapp-image-2024-06-22-at-22-42.gif

HEM YÜRÜDÜLER HEM MAÇ İZLEDİLER

Yaz mevsiminde yerli ve yabancı turist sayısında büyük bir artış yaşanan Beypazarı'nda saatler 19.00'u gösterdiğinde caddelerde sessizlik hakim oldu. Türkiye-Portekiz maçını izlemek isteyen vatandaşların birçoğu evlerinde TV başına geçerken, birçok kişi de Beypazarı Belediyesinin kurduğu açık havadaki dev ekrandan takip etmeyi tercih etti.

İlçeyi gezmeye gelen vatandaşlar ise o anlarda ellerinde cep telefonu ve tablet ile Türkiye-Portekiz mücadelesini canlı takip etti.

20240622-191113.jpg

Gürcistan galibiyetinin ardından Portekiz karşısında galibiyet için ter döken A Milli Takım, maçtan 3-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı.

Portekiz'in golleri iki golü Bernardo Silva ve Bruno Fernandes'ten gelirken; bir gol de Samet Akaydın'ın kendi kalesine atmasıyla kaydedildi. Böylece Türkiye'nin gruptan çıkma şansı Çekya maçına kaldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.