Olimpiyatlara katılabilmek için parmağını kestirdi!

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılabilmek için olağanüstü bir fedakarlıkta bulundu.

Olimpiyatlara katılabilmek için parmağını kestirdi!
Yayınlanma:

Antrenman sırasında sağ elinin yüzük parmağını kıran Dawson, iyileşme sürecinin uzunluğu nedeniyle parmağının üst kısmını kestirdi. Dawson, bu cesur kararın kendisi için son Olimpiyat olabileceği düşüncesinden kaynaklandığını belirtti.

parmagini-kestirdi.jpg

CİDDİ SAKATLIK YAŞADI

Dawson, iki hafta önce Perth'teki antrenmanda parmağını kırarak ciddi bir sakatlık yaşadı. Soyunma odasında parmağını gördüğünde bayıldığını söyleyen Dawson, olimpiyat hayallerinin sona erdiğini düşünerek acil olarak bir plastik cerrah ile görüştü. Ancak cerrah, parmağın tam işlevini geri kazandırmanın mümkün olmadığını ifade etti.

PARMAĞININ ÜST KISMINI KESTİRDİ

Durumu göz önüne alan Dawson, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na katılmak için acil bir karar alarak parmağının üst kısmını kestirmeye karar verdi. Eşinin "aceleci" bir karar verdiği konusunda uyarılmasına rağmen, Dawson bu kararını bilinçli bir şekilde aldığını söyledi. "Kariyerimin sonuna yaklaşıyorum ve bu Olimpiyat benim son şansım olabilir" diyen Dawson, ödemesi gereken bedelin parmağının üst kısmı olduğunu ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.