Rıdvan Dilmen, Türk futbolunun bilgesi olduğunu iddia ederek görev istedi

Rıdvan Dilmen'den TFF başkanlığı sinyali geldi.

Rıdvan Dilmen, Türk futbolunun bilgesi olduğunu iddia ederek görev istedi
Yayınlanma:

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı için aday olabileceğini belirtti ve kendisine görev verilmemesine sitem etti:

"Benim gibi bir bilgenin Türk futboluna çok ihtiyacı var. 25 senedir bu sahnedeyim, ama benim gibi bir kişiyi kullanamadılar. Futbolun içine doğmuş biriyim, camiaları tanıyorum, insanlarımızı tanıyorum, Avrupa'yı tanıyorum, eğitimi tanıyorum. 'Gel, sen bu anahtarı al, 4-5 sene boyunca futbolumuzu yönet' diyen olmadı. Birileri gelip de böyle bir teklifte bulunmadı."

Dilmen ayrıca, yayıncı kuruluş beIN Sports'ta moderatörlük yapan Güntekin Onay ile ilgili ilginç bir yayın anısını paylaştı:

"Güntekin Onay, gerçekten olayları dramatize eden biridir. NTV Spor'da 'Video Lig' adlı bir program yapıyorduk ve bütün maçların görüntülerini analiz ediyorduk. Bir gün Rizespor'un maçının görüntü kalitesi çok kötüydü. Güntekin bana, 'Hadi, bu yayıncı kuruluşa bir gönderme yapalım hocam, milyonlarca dolar ödüyoruz, böyle bir görüntü kalitesi kabul edilemez' dedi. Yayına geçtik ve ben de, 'Güntekin, Allah aşkına, bu nasıl bir görüntü? Bu kadar para ödüyoruz, böyle olmamalı' dedim. Güntekin ise hemen savunmaya geçti, 'Ne yapabilirler ki abi, çok zor şartlarda yayın yapıyorlar' diye cevap verdi... O an, beni hemen sattı!"

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.