Şampiyonlar Ligi akşamı: Günün 'futbol menüsü' ve yaşananlar! | Manchester City-İnter'i ağırlıyor...

Şampiyonlar Ligi arenasında heyecan bu akşam oynanacak karşılaşmalarla devam ediyor. Dün oynanan maçlarda Kenan Yıldız performansı ve Bayern Münih'in bol gollü galibiyeti öne çıkarken bu akşam şov devam edecek. Devler Ligi karşılaşmalarının yanı sıra Süper Lig'de erteleme karşılaşması sahne alacak. İşte bu akşamın futbol menüsü...

Şampiyonlar Ligi akşamı: Günün 'futbol menüsü' ve yaşananlar! | Manchester City-İnter'i ağırlıyor...
Yayınlanma:

Devler Ligi'nde dün başlayan heyecan, bugün oynanacak karşılaşmalarla devam ediyor. Ayrıca, Trendyol Süper Lig’de erteleme mücadelesinde Samsunspor ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde ise futbolseverleri 6 kritik maç bekliyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAÇLARI

Şampiyonlar Ligi’nde dikkat çeken maçlardan biri Manchester City ile İnter arasında oynanacak. Geçen sezonun finalisti olan iki ekip, bu defa grup aşamasında karşı karşıya gelecek. Manchester City, şampiyonluk hedefiyle çıktığı bu yolda İnter karşısında güçlü bir galibiyet arayacak.

Fransa'da ise Paris Saint-Germain (PSG), İspanyol temsilcisi Girona’yı ağırlayacak. Yeni sezona güçlü transferlerle giren PSG, taraftarının önünde galip gelmek istiyor. Alman teknik direktör Nuri Şahin’in çalıştırdığı Borussia Dortmund ise Belçika temsilcisi Club Brugge ile üç puan mücadelesi verecek.

Şampiyonlar Ligi’nde Bugünün Programı:

  • 19:45 Sparta Prag – Salzburg
  • 19:45 Bologna - Shakhtar Donetsk (TRT 1)
  • 22:00 Celtic - Slovan Bratislava
  • 22:00 Club Brugge - Borussia Dortmund (TRT 1)
  • 22:00 Manchester City – İnter
  • 22:00 PSG - Girona

TRENDYOL SÜPER LİG’DE ERTELEME MAÇI

Türkiye’de futbol heyecanı, Trendyol Süper Lig’de de devam ediyor. Samsunspor ile Başakşehir arasındaki erteleme maçı saat 20:00’de oynanacak. Bu kritik mücadele, her iki takım için de sezonun geri kalanı adına belirleyici olabilir.

La Liga’da Real Betis, Getafe’yi Ağırlıyor

İspanya La Liga’da Real Betis, evinde Getafe’yi konuk edecek. Avrupa potasını zorlamak isteyen iki takım arasındaki bu mücadele, İspanyol futbolunun klasik mücadelelerinden biri olmaya aday.

Lig Maçları:

  • 20:00 Samsunspor - Başakşehir (Trendyol Süper Lig)
  • 20:00 Real Betis - Getafe (La Liga)

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN DÜNÜNDEN KALANLAR

Şampiyonlar Ligi, yeni formatıyla başlamasıyla birlikte ilk haftanın en dikkat çekici maçına sahne oldu. Bayern Münih, Dinamo Zagreb karşısında aldığı 9-2'lik galibiyetle turnuvaya unutulmaz bir başlangıç yaptı.

Karşılaşmanın yıldızı ise Alman devinin yeni transferi Harry Kane oldu. Kane, müthiş bir performans sergileyerek 4 gol atarak takımının galibiyetine büyük katkı sağladı. Bayern Münih, bu sonuçla hem kendi tarihine hem de Şampiyonlar Ligi’ne damga vurmuş oldu.

Alman basını, bu tarihi galibiyeti "Sansasyonel" olarak nitelendirirken, Kane'in performansı da geniş yankı buldu. Maç sonunda Bayern Münih taraftarları, takımın sergilediği futbol ve özellikle Kane'in yetenekleriyle gurur duyduklarını ifade ettiler.

KENAN YILDIZ PARLADI

Juventus'un genç yıldızı Kenan Yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven karşısında gösterdiği unutulmaz performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. 3-1 sonuçlanan maçta Juventus'un ilk golünü atan Yıldız, takımının galibiyetinde başrol oynadı ve maçın adamı seçildi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.