Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun özür diledi: Eyüpspor maçı sonrası "Maçın hakemi 'küçük' bir yönetim gösterdi" demişti

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eyüpspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalardan dolayı hakem camiasından özür diledi. Kulübün resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, Uygun, Sivasspor taraftarlarına çağrıda bulunarak, onları her zaman yanlarında görmek istediklerini ve taraftarların coşkusunun, sahada mücadele eden futbolcular için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun özür diledi: Eyüpspor maçı sonrası "Maçın hakemi 'küçük' bir yönetim gösterdi" demişti
Yayınlanma:

Ligin üçüncü haftasında bazı taraftarların futbolculara yönelik eleştirilerinin yanlış olduğunu belirten Uygun, "Futbol uzun bir maraton, zaman zaman inişler ve çıkışlar yaşanabilir. Bu süreçte takımımıza olan inancımızı ve desteğimizi sürdürmemiz çok önemli. Oyuncularımızın en iyi performansı sergileyebilmesi için tribünlerden gelen pozitif enerjiye ihtiyaçları var." dedi.

Sivasspor camiası olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini ifade eden Uygun, olumsuz tepkilerin takıma zarar verebileceğini belirtti ve yapıcı eleştirilerin önemine değindi. Uygun, "Bu takımla büyük başarılara imza attık. Yolda ilerlerken, olumsuz tepkilerin yerine yapıcı eleştiriler ve destekleyici tavırlarla hareket etmeliyiz. Birkaç taraftarın isteğiyle futbolcularımı harcamam. Şehrini ve takımını seven yiğidolardan sabır ve destek bekliyorum." şeklinde konuştu.

Eyüpspor maçının hakemi Zorbay Küçük’ün kararları hakkında da açıklamalarda bulunan Uygun, hakemin performansının beklentilerin altında kaldığını belirtti. Penaltı bekledikleri pozisyonda VAR hakeminin pozisyonu flu olarak değerlendirmesinin oyunu ve taraftar psikolojisini olumsuz etkilediğini ifade etti. Uygun, "Hakemler sahada hata yapabilir, ancak VAR'da bulunan hakemin yanlış görme veya yanlış yorumlama hakkı yoktur. Türk futbolunda hakemlerin adil olması en büyük beklentimizdir. Sosyal medyada bazı eski hakem camiası mensuplarının açıklamalarımı yanlış yorumlaması art niyetlidir. Bu nedenle hakem camiasından özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.