TFF: Almanya'ya 197 kişi götürdük

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için Almanya'ya götürdüğü davetli listesi hakkında yapılan iddialara yanıt verdi.

TFF: Almanya'ya 197 kişi götürdük
Yayınlanma:

TFF'nin açıklamasına göre, Almanya'ya toplam 197 kişinin götürüldüğü belirtildi. Bu kişiler arasında TFF Yönetim Kurulu üyeleri, görevli personel, kulüp temsilcileri, medya yöneticileri, teknik direktörler, antrenörler, millî takım eski futbolcuları ve sözleşmeleri gereği hak edişleri bulunan TFF sponsorları ve çalışanları bulunuyor.

Açıklamada, Almanya'ya götürülenlerin detaylı dağılımı şu şekilde verildi:

  • 38 TFF Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ile diğer kurul üyeleri,
  • 26 görevli personel,
  • 14 kulüp temsilcisi,
  • 23 medya yöneticisi,
  • 20 teknik direktör, antrenör ve millî takım eski futbolcusu,
  • Sponsorlar Türk Hava Yolları, Nike, Turkcell, Mercedes-Benz, Arçelik, DenizBank, BtcTurk, RAMS, Acıbadem, Damat Tween, Ülker, Trendyol, Prometeon ve sahibinden.com'a ait yöneticileri, çalışanları ve misafirleri.

Toplamda 197 kişinin bir uçakla Almanya'ya götürüldüğü vurgulandı. Açıklamada, bu organizasyonun Türk futbolu için büyük önem taşıyan EURO 2024 öncesi millî takımın mücadelesine odaklanma sürecinde gerçekleştirildiği ve kamuoyunun TFF'nin bu yönde yapılan dezenformasyonlara itibar etmemesi gerektiği konusunda bilgilendirildiği belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.