TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, UEFA Başkanı Ceferin ile bir araya geldi

2024 UEFA Süper Kupa müsabakasını izlemek üzere Polonya'da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile görüştü.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, UEFA Başkanı Ceferin ile bir araya geldi
Yayınlanma:

Polonya'nın başkenti Varşova'daki görüşmeye TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, TFF Dış İlişkiler ve Milli Takımlar İdari Direktörü Buğra Cem İmamoğulları, UEFA Üye Federasyonlar Direktörü Zoran Lakovic ve UEFA Stratejik Danışmanı Kadir Kardaş da katıldı.

Toplantıda, Türkiye'nin ve İtalya'nın ev sahipliği yapacağı 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2032) ile Türkiye'de düzenlenecek 2026 UEFA Avrupa Ligi Finali ve 2027 UEFA Konferans Ligi Finali'ne ilişkin hazırlıkların son durumu değerlendirildi. Ayrıca, Türkiye'de bir UEFA ofisinin açılması da gündeme geldi.

UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu UEFA'nın Nyon'daki genel merkezine davet etti. Görüşmenin sonunda, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Ceferin'e A Milli Takım formasını hediye ederken, Ceferin de Hacıosmanoğlu'na 2024 UEFA Süper Kupa maçında kullanılacak topu takdim etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.