TFF'den milli takım kaptanına büyük ayıp

A Milli Futbol Takımı'nın eski kaptanlarından Bülent Korkmaz, EURO 2024'teki Türkiye - Çekya maçını izlemek için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bilet talep ettiğini ancak isteğinin karşılık bulmadığını açıkladı.

TFF'den milli takım kaptanına büyük ayıp
Yayınlanma:

Korkmaz, bir YouTube programında yaptığı yorumlar sırasında TFF'ye eleştirilerde bulundu.

EURO 2024 F Grubu'nda oynanan Çekya maçı için kendisine davet geldiğini belirten Korkmaz, Hollanda'da bulunduğu için ek bilet talep ettiğini fakat federasyondan olumsuz yanıt aldığını ifade etti. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu'nun birçok sanatçı, sosyal medya fenomeni ve diğer spor dallarından federasyon başkanı ve yöneticileri EURO 2024 maçlarına davet ederek misafir ettiğini dile getirdi.

Korkmaz ayrıca, milli takım içinde tartışma yaratan konulara da değindi. Özellikle Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler ile ilgili olarak, oyuncunun hocayı koruması gerektiğini vurgulayarak Montella'nın bu duruma düşmesini eleştirdi. Ayrıca, kendisi ve diğer eski milli takım oyuncularının maça davet edilmesine rağmen eksiklikler yaşandığını ve bunun üzerine üzüntü duyduğunu belirtti.

Korkmaz, "Federasyon değer verecekse oynayan, oynamayan milli oyuncusuna değer verecek. Buna kulüpler de dahil. Daha hassas olmalarını söylüyorum. Futbolcunuza değer vermek, önemsemek zorundasınız. Oynayan ya da oynamayan." şeklindeki sözleriyle federasyona eleştirilerini sürdürdü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.