Trabzonspor Avrupa'ya veda etti: 4 maç sonra gol atan Trabzonspor, penaltılarla elendi

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre’nin St. Gallen takımıyla Papara Park’ta karşılaştı. Normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmada, Trabzonspor penaltılarda 5-4 mağlup olarak Avrupa defterini kapattı.

Trabzonspor Avrupa'ya veda etti: 4 maç sonra gol atan Trabzonspor, penaltılarla elendi
Yayınlanma:

İsviçre’de oynanan ilk maçın golsüz eşitlikle tamamlanmasının ardından, rövanş maçında iki takım da temkinli bir başlangıç yaptı. Maçın 31. dakikasında St. Gallen, Isaac Schmidt’in attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARIDAKİ MÜCADELE YETMEDİ

İkinci yarıya Malheiro ve Cihan Çanak hamleleriyle başlayan Trabzonspor, oyunun kontrolünü ele aldı. 52. dakikada Barisic'in kullandığı köşe vuruşunda Enis Destan’ın kafa golüyle durumu 1-1’e getiren Trabzonspor, bu golden sonra baskısını artırdı. Rakibine ikinci yarıda isabetli şut şansı tanımayan bordo-mavililer, üstün oyununa rağmen galibiyet golünü bulamadı. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca maç penaltılara kaldı.

PENALTILARDA HÜZÜNLÜ VEDA

Penaltı atışlarında ilk dört penaltı golle sonuçlandı. Ancak Trabzonspor'da Stefan Savic, son penaltıyı kaçırarak takımı adına büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Penaltılarda 5-4 mağlup olan Trabzonspor, Avrupa kupalarına veda etti.

Bu sonuçla Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’ne play-off turunda elenerek Avrupa macerasını noktaladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.