Trabzonspor, Şenol Güneş için imza töreni düzenlendi

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'da yeni dönemde başarılı sonuçlar elde etmeyi umduğunu belirtti.

Trabzonspor, Şenol Güneş için imza töreni düzenlendi
Yayınlanma:

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, terör olaylarına atıfta bulunarak üzücü bir gündeyiz dedi ve Ömer Fatih Ayar’a rahmet diledi. 1987 yılında Beşiktaş maçıyla futbolu bıraktığını belirten Güneş, Trabzonspor’a geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Ertuğrul Doğan’a ve yönetime teşekkür eden Güneş, teknik olarak yardımcı olma isteğiyle göreve geldiğini söyledi.

GÜNEŞ'TEN TRANSFER VE KADRO AÇIKLAMALARI

Güneş, Trabzonspor’un mevcut sıkıntılarını bildiğini ve kadroda büyük değişimlerin olduğunu belirtti. İdeale yakın bir 11 oluşturmak istediklerini ifade eden Güneş, takımın beğenilen bir oyun sergilemesi gerektiğini vurguladı. Sportif direktörle ilgili bir görüşmeleri olmadığını belirten Güneş, transferleri başkanın yönettiğini ve Onuachu'nun katkısından memnun olduklarını söyledi. Yeni transferler ve gelişmeler hakkında değerlendirme yapacaklarını açıkladı.

ERTUĞRUL DOĞAN'IN AÇIKLAMALARI: "ŞENOL GÜNEŞ İLE YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLAYACAĞINA İNANIYORUM"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Şenol Güneş ile imza töreninde bulunmaktan gurur duyduğunu belirtti. Güneş’in Trabzonspor aşkını ve heyecanını gözlerinde gördüğünü söyleyen Doğan, bu yeni dönemde başarılı sonuçlar elde etmeyi umduğunu ifade etti. Taraftarlardan ve oyunculardan destek beklediklerini vurgulayan Doğan, mevcut ekonomik hamlelerin önemine dikkat çekti ve son dakika yabancı kuralı değişikliği beklemediklerini söyledi(HABER7)

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.