Trabzonspor'da Thomas Meunier krizi: Tecrübeli sağ bek sözleşmesini feshetti

Trabzonspor'da Meunier krizi yaşanıyor. 2023-2024 sezonunun devre arasında transfer edilen Belçikalı sağ bek oyuncusu Thomas Meunier'in, kulüpten habersiz şekilde tek taraflı olarak sözleşmesini feshettiği açıklandı.

Trabzonspor'da Thomas Meunier krizi: Tecrübeli sağ bek sözleşmesini feshetti
Yayınlanma:

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Meunier'in haksız fesih nedeniyle dava edileceğini belirtti.

TÜM TARAFLARA YÖNELİK YASAL SÜREÇLER BAŞLADI

Doğan, "Meunier için tüm hukuki haklarımızı kullanacağız. Burada durmak istemeyeni zorla tutmayacağız. Bu saatten sonra kendisinden geri dönüş olsa da şu an öyle bir bilgi geliyor ama hayır öyle bir şey söz konusu olmayacak. Dün gece bize ayrılacağını iletti." şeklinde konuştu.

Trabzonspor da bir açıklama yaparak, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Thomas Andre Meunier arasındaki 07.02.2024 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, Thomas Andre Meunier tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir. Futbolcu tarafından yapılan fesih işlemine ilişkin olarak, başta Thomas Andre Meunier olmak üzere ilgili tüm taraflara yönelik yasal süreçler başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

Meunier geçen sezon Süper Lig'de 14 maçta 1 gol 5 asistlik katkı yapmıştı.

ONUACHU'DA MUTLU SON YAKIN

Doğan, 3 futbolcunun transferinde son aşamaya geldiklerini belirterek, "Oyuncuyla bir problem olmamasına rağmen Onuachu'nun kulübünün 10 milyonun üzerinde bir bonservis beklentisi süreci tıkayan nokta. Mohamed Cham'da da benzer bir beklentisi var kulübünün. Görüşmeler her gün devam ediyor. 3 oyuncuyla son aşamadayız. Şartlar görüşülüyor. Planlarımız hazır bu oyuncularla sorun yaşanması ihtimaline karşı. Elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bir aksilik olmazsa 5-6 isim aramıza katılacak. Bu isimler direkt oynayacak futbolcular olacak." dedi.

Uğurcan Çakır'a herhangi bir teklif gelmediğini belirten Ertuğrul Doğan, "Ayrılacak 1-2 oyuncuyla gelişmeler olabilir. Hocamızın raporunu bekliyoruz. Uğurcan'ın bir Avrupa hayali var. Bugüne kadar kulübümüze gelen herhangi bir teklif ve gündem yok. Uğurcan'ın böyle bir talebi olur ve teklif gelirse onu o zaman konuşuruz." dedi.

Trabzonspor'da ayrıca Lahtimi'nin de sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.