Transfer çalışmaları sürüyor

Altı yılın ardından çıktığı Spor Toto Süper Lig’i 40 puanla 13’üncü sırada tamamlayan MKE Ankaragücü’nde 2018-2019 transfer dönemi sessiz şekilde devam ediyor.

Transfer çalışmaları sürüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Altı yılın ardından çıktığı Spor Toto Süper Lig’i 40 puanla 13’üncü sırada tamamlayan MKE Ankaragücü’nde 2018-2019 transfer dönemi sessiz şekilde devam ediyor. Mustafa Kaplan’dan boşalan teknik direktörlük görevine henüz bir atama yapmadan transfer çalışmalarına devam eden sarı lacivertlilerin önümüzdeki günlerde transfer yasağının kalmasının ardından yeni futbolcuları kadrosuna katması bekleniyor.

VİDEODAN İZLENİYOR

Önceki gün kulüp binasında bir araya gelen Başkan Yardımcısı Metin Akyüz, Genel Müdür Seyit Ali Doğan ve Scout ekibinde yer alan Aykan Atik, Alper Acar ve Yunus Kara ile birlikte yoğun bir şekilde devam ediyor. Sarı lacivertli ekibin scout ekibinin daha önce izlediği ve araştırıp katıma katmak istediği futbolcuların sezon içerisinde oynadığı maçların kasetlerini izleyen yönetim kurulu üyeleri oyuncular hakkında fikir sahibi olmaya amaçlıyor. Bu konuda çok titiz davranan yönetim yeni futbolcularını önümüzdeki günlerde basına tanıtacak.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.