Transfer hareketliliği başladı: Beşiktaş'a eski Galatasaraylı! | Fenerbahçe yüksek perdeden girdi!

Sezonun sona ermesiyle beraber transfer hareketliliği 3 büyük kulüpte hızlı başladı. Fenerbahçe'nin Jose Mourinho hamlesinin ardından Galatasaray ve Beşiktaş'ta da hareketlilik var.

Transfer hareketliliği başladı: Beşiktaş'a eski Galatasaraylı! | Fenerbahçe yüksek perdeden girdi!
Yayınlanma:

Galatasaray'da ilk sezonunda beklenen performansı sergileyemeyen Wilfried Zaha, transfer piyasasında yeniden gündemde. İngiliz basınına göre, İspanyol teknik direktör Julen Lopetegui ile 5 yıllık sözleşme imzalayan West Ham, Zaha'yı Londra'ya geri getirmek için resmi teklifini sundu.

West Ham, Galatasaray'a çift haneli rakamlar ödemeye hazırken, sarı-kırmızılı kulübün beklentisi en az 12 milyon avro. Eğer Zaha da bu teklife 'evet' derse, Galatasaray hem bonservis bedelinden önemli bir gelir elde edecek hem de oyuncunun yüksek yıllık ücretinden kurtulacak.

Zaha, Galatasaray formasıyla çıktığı 42 resmi maçta 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray'da ayrıca tecrübeli futbolcu Mertens'in de sözleşmesi uzatıldı...

BEŞİKTAŞ'TA DE SANCTİS HAREKETLİLİĞİ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, sportif direktörlük görevi için eski Galatasaraylı Morgan de Sanctis ile görüşmeler gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı ekip, bu sezon Trendyol Süper Lig'de beklenen başarıyı yakalayamasa da Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak moral buldu.

De Sanctis, son iki yıldır İtalya Serie A takımlarından Salernitana'da sportif direktör olarak görev yapıyordu. 2008-2009 sezonunda Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen 47 yaşındaki De Sanctis'in, Beşiktaş'a transferi halinde, kulübün transfer politikalarına önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER GÖZDESİ: PAULO DYBALA

Fenerbahçe, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getiren sarı-lacivertli ekip, transfer çalışmalarına hız verdi. Mourinho'nun talepleri doğrultusunda hareket eden yönetimin ilk hedefi, Arjantinli yıldız Paulo Dybala oldu.

İtalya'da 2012-13 sezonundan bu yana forma giyen Dybala, yeni bir macera arayışında ve Türkiye'ye sıcak bakıyor. Fenerbahçe, Dybala'nın çıkış bedeli olan 12 milyon avroyu ödemeye hazır. Geçtiğimiz sezon Cengiz Ünder'i Roma'dan 15 milyon avroya transfer eden Fenerbahçe, Dybala ile kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Dybala, geçtiğimiz sezon Roma formasıyla 39 maçta 16 gol ve 10 asistlik performans sergileyerek başarılı bir sezon geçirdi. Mourinho yönetiminde başarılı olan Dybala'nın, Fenerbahçe'ye transferi için Sportif Direktör Branco görevlendirildi. Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, Arjantinli yıldız Fenerbahçe formasını giyecek.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.